Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mutlu Bir Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 10%

Bugün, tamamlamak istediğiniz herhangi bir şey konusunda yeterince istekli olduğunuz takdirde, başarılı olacağınız harika bir gün. Dikkatinizi belli bir şeye verdiğiniz sürece, başarılı olmamanız imkansız. Tam tersini yapmaktan iyidir ama yine de bu işi çok fazla ciddiye almaktan da kaçının. Hayal dünyasnızın harekete geçmesine ve romantik doğanızın en üst düzeyde olmasına izin verin.

Bugün biraz kendiniz hakkında düşünebileceğiniz kadar sakin ve sessiz bir gün olacak. Sonunda, günlük yaşamın tüm küçük ayrıntılarına bakmak ve haftalarca planladığınız şeyleri almak için vaktiniz olabilir. Bu tür bir gün, ister inanın ister inanmayın, sizi her türlü olasılığa açık hale getiriyor. Sakin bir atmosferin işinizde çok daha hızlı ve verimli olmanıza yardımcı olduğu doğru değil mi?

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Duyguların uç boyutlara ulaşacak. Sakin ve dengeli kalmalısın. Tutkulu doğan kendini bütünüyle gözler önüne serecek. Birisiyle sözel bir atışma yaşayabilirsin. Hislerini inciten bir aile üyesine da içini boşaltıp düşüncelerini açıklayabilirsin. Çığlığı basmadan önce bir daha düşün! Nefes almak için arada kendine molalar ver. Barışı sürdürebilmek önemli.Bugün kendinizi bir şekilde topluluk önünde bulabilir, belki de bir tür sosyal etkinlikte ilgi odağı olabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi tazeleyecek ve sizi ilerlemeye teşvik edecek. Ama yine de, bu durumu dengelemek için biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Başınıza gelen her şeyi olması gereken dikkat düzeyine çekmek ve duygusal bir denge oluşturmak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza yeni bir kişinin girmesi muhtemel ve büyük olasılıkla bu kişi sizi gafil avlayacak. Arkadaş ortamınıza yeni yüzler eklemenizin tam zamanı. En çok keyif aldığınız aktiviteler, hayatınızın bu alanlarında tanışacağınız insanlarla aranızda kesinlikle yeni bağlar oluşturmanızı sağlayacak. Yeni arkadaşlar ve partnerler edinme arzunuzu her zaman yaptığınız aktivitelere duyduğunuz tutkuyla birleştirin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyerle ilgili, ev düzeni ve yaşam alanınızla ilgili eksik ve problemlere odaklanabilir; her alanda şartların iyileşmesi isteğinde olabilirsiniz. Ebeveynlerin sağlık destekleri gündeme gelebilir. Geleceğe dair düşünceleriniz değişkenlik gösterebilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın ev sana küçük gelmeye başlayabilir. Evli bir Oğlak burcuysan bu konuyu eşinle konuşuyorsun. Onunla aynı fikirde olman yeni ev arayışlarına girişmene neden olabilir. Uzun zamandır çocuk isteyen biriysen doktorundan sevindirici bir haber alabilirsin. Bu haberi ailene ve sevdiklerine vermek için sabırsızlanıyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz içinde fazla efor sarf etmeniz sebebiyle yorulabilir. Bazı önemli işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İş yükünüzü hafifletmeli ve kendinize zaman ayırmalısınız. Biraz daha ilişkilerde daha sakin olmalısınız. Alacağınız bir haber sizleri heyecanlandırabilir ve arkadaşlarınıza hemen haber vermek isteyebilirsiniz. Bu coşkunuzu iyi kontrol etmelisiniz. Emin olmadığınız konularda bilgi paylaşmamalısınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın duygusal açıdan sizi sorumlu kılan koşullar var. Belki de eve yönelik işlerle ilgilenmek gerekebilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle geçireceğiniz bir gün olursa bugünden çok daha fazla verim alabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken mutlu da olabileceğiniz bir gündesiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonuna rağmen, sorumluluk,ve görev odaklı olabilirsiniz. Hedef ve planlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Duygularınızı ortaya koyabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Strese girdiğinizi fark ettiğiniz anlarda biraz rahatlamaya ve ne yapmanız gerektiği hakkında bir plan yaratmaya çalışın. Bunu yaparken zamanlama konusunda çok dikkatli olmaya çalışın. Tampon süreler koymak yardımcı olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati kariyer hayatınıza dikkat çekiyor.Toplumsal konumunuz ve kişisel hedefleriniz üzerine düşünebilirsiniz. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığı aile içinde problemler yaşamanıza sebep olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizdeki karabulutlar dağıldı. Neşeniz ve mutluluğunuz, yaşamınızın her alanına yansımaya başladı. İlişkinizin daha da kalıcı olması, birbirinize vereceğiniz desteğe bağlı. Sosyal hayatınızdaki çekingenlik insanlarda şaşkınlık uyandırıyor. İnsanlarla bir arada olmak için kendinizi zorlayın. İyi bir ekip çalışmasıhayatınızda daha da sivrilmenize yol açacak. Maddi açıdan ciddi önlemler alabilirsiniz. Hızlı hareketleriniz, ayaklarınızda ani burkulma ve kramplara yol açabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 23" R
Ay
Balık
15° 56' 36"
Merkür
Koç
18° 42' 39"
Venüs
Boğa
05° 26' 25"
Mars
Koç
02° 30' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 00"
Satürn
Balık
16° 53' 10"
Uranüs
Boğa
22° 33' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 38"
Lilith
Başak
23° 44' 15"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>