Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gerçekçi düşünüyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün, anlaşmazlık içinde olduğunuz bir kişiyle uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Bu kişi sevdiğiniz biriyse, eski sorunların ilişkinizi bozmasına izin vermeyin. Affetmek ve unutmak sorun değil, ama önce havayı yumuşatmak isteyebilirsiniz. Olayı kendi açınızdan anlatın ve karşı tarafa da aynı şeyi yapma şansı tanıyın.

Bugün mükemmel bir plana benzeyen, yarın mükemmel bir plan gibi görünmeyebilir. Tüm yumurtalarınızı bir sepete koymayın. Sizi ağına almak ve kendi planlarına çekmeye çalışan birileri var. Küçük yatırımlara dikkat edin. bugün, gözlerinizin kapanma olasılığı olan bir gün.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Kelimeler konusunda çok başarılısın. Kendini ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamıyorsun. Fakat şu aralar biraz çekingen hissediyorsun. Aklında çıkma teklifi etmek istediğin biri olabilir. Bu kişi seni fazlasıyla heyecanlandırıyor olsa da gerginliğin seni engelliyor. Bu kişiyle arkadaşça bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Mizah anlayışınla kolayca ilgisini çekebilirsin!İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişten kapınıza çıkagelen bir ziyaretçi derinlere gömdüğünüz duygularınızı diriltebilir. Bu durum sizi biraz huzursuz edebilir. Ama yine de, bu eski duyguları azad etmek kişisel gelişim çizginizde olumlu bir kilometre taşını temsil ediyor. Yeni bir yöne döndüğünüzü ve arkadaşınızın sizi yepyeni kapılar aralayacak bir noktaya getirdiğini fark edebilirsiniz. Tuhaf ama oldukça faydalı bir gün.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, saat 02:53 itibariyle Aslan burcuna geçiş yapıyor. Finansal işlemlerinizin, ödemelerinizin yoğun olacağı bir gün içerisinde olabilirsiniz. Kredi başvurularınıza olumlu dönüşler alabilirsiniz. Bugün ayrıca Mars'ın Uranüs ile kurduğu olumlu açı sayesinde bugün beklemediğiniz şekilde işleriniz olumlu gidebilir. Hayal ettikleriniz gerçek olabilir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekçi düşünüyorsun!Bir süredir dur durak bilmeden çalışıyorsun. Artık belirgin olarak emeklerinin karşılığını almaya başlayacaksın. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, önemli bir anlaşma için iyi bir sunum hazırlayabilirsin. Sevgilisi olan bir Oğlak burcuysan, dikkatli düşünüp birlikteliğini gözden geçirmek isteyebilirsin. Ailede yaşanacak gerginlik, sert konuşmalar yapmana neden olabilir. Gerçekçi düşünmen gerektiğini kendine sürekli hatırlatman gerekebilir. Yakınlarından alacağın habere göre adım atmak isterken, çevrenin çok etkisinde kalmamaya çalışmalısın.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınız aktifleşiyor olacak. Çevrenizden alacağınız destekle kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eksik iletişimden kaynaklanan krizler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kendinizi duygusal olarak baskı altında hissedebilirsiniz. Rahatlatmanız ve çatışmalardan uzak durmanızda fayda var. Karşınızdaki insanı anlamak için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Ortaklı para durumlarına da özen göstermelisiniz. Yenilenmeye gitmek size iyi gelebilir.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyaç sahipleri ya da güvenilir derneklere yapacağınız bağışlar sizlere çok iyi gelecek. İyilik yaptıkça iyilik bulacağınızı da hep aklınızda tutmanız gerekiyor.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili, bire bir ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı uyum, denge ve adaleti koruma peşinde olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemeyebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz ya da sevgilinizle aranızda küçük bir tartışma çıkabilir. Duygularınız değişken ve bazı şeyleri olduğundan büyük görüyor olabilirsiniz. Tartışmanın gereğinden fazla büyüyüp büyük bir gerilim yaşamamanız için temkinli davranın.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitimler, seyahatler, felsefi konular önünüze çıkabilir. Çalışkan ve disiplinli tavrınızla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Seminerlere metin hazırlamak, davetleri değerlendirmek, yeni çevreler kazanmak için güzel bir gün. Kendinize olan güveninizle deneyimlerinizi herkese kolayca aktarırsınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle miras davaları olan, borsada parası bulunan, başkalarının kaynakları ile gelir elde eden, portföy yöneten Oğlak burçları çok değerli bir zaman dilimindeler. Kazançlarınız, yeni gelişmeler, atılımlarınız yuvanıza yeni ve bereketli akarlar gelmesini sağlayacaktır. Kuruntularınızdan hemen uzaklaşmalı ve daha pozitif bakmaya çalışmalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; iletişim kurmak, duygusal paylaşım içinde olmak istediğin, keyif ve konfora yönelik harcamalarının artabileceği bir gün olabilir. Aynı zamanda bilmediğin ya da farkına varamadığın bir takım gizli kapaklı olaylar düşünce yapını ve bakış açını dönüştürebilir. Her ne yaşıyorsan, hırslarına gem vurabildiğin takdirde gelişmeler lehine olacaktır.

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 35" R
Ay
Başak
09° 13' 37"
Merkür
Boğa
01° 12' 51"
Venüs
Boğa
21° 10' 13"
Mars
Koç
12° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 33"
Satürn
Balık
17° 51' 46"
Uranüs
Boğa
23° 17' 41"
Neptün
Balık
29° 21' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 28"
Lilith
Başak
25° 09' 16"
True Node
Koç
14° 53' 14"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>