Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş biri. Ama hayatınızda ne tür değişmelere neden olacağını kestiremiyorsunuz. Bütün çekiciliğine rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Yaşamınızı allak bullak edecek, sizi şekillendirmeye çalışacak biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Sizi epeyce yorulacağınız günler bekliyor. İşleri iyi dağıtmanıza rağmen başınızı kaşıyacak zaman bulamıyorsunuz. Akşama doğru alacağınız bir bilgi sizi yeni bir organizasyona sevk edecek.

Paranızı nasıl kullanacağınızı düşünüyorsunuz. Paranızın miktarı birçok insanın çevrenizde dolanmasına ve kendilerinin de içinde olduğu fikirler üretmelerine neden oluyor. Bundan duyduğunuz şaşkınlık ve üzüntü arkadaşlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz. Paranızı kullanmak diye bir aceleniz yok, bunu biliyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüzü bütün sorunlardan arıtıp yeni tanıştığınız kişiyi düşünerek geçirmek niyetindesiniz. Bugün kendinizi bundan alamayacaksınız. Bazı arkadaş ilişkilerinizde hiç akla getirmediğiniz bir sorumsuzlukla üzücü şeyler yaşanıyor. Bu konuda ne yapabileceğinize karar veremediniz. Hemen telefona sarılacak ve günün bir bölümünü bu konuyla meşgul olarak geçireceksiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, işlerimizi başarılı şekilde yoluna koyma arzumuzdur. Aslında bazı şeyler içimizden gelmese de, ortama uymak isteriz. Yorucu, fiziksel efor gerektiren işleri daha yavaş ve kendinizi yormadan hallediniz. Bugünlerde birilerine anlayış göstermek zorunda olsak da, bu inan sizin yararınıza olur. Sizi takdir ettiklerini söyleyecekler. Siz de kendinizle gurur duyunuz. Ailevi, dostluk, yakınlarınızla ilişkinizde örnek olduğunuzu biliniz. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde yaşanan sorgulamaların işaretçisi oluyor. Dışarıdan mı huzur gelir yoksa insanın kendi içinde mi vardır? İlişkiler nasıl olmalıdır, aşkın anlamı nedir? Bunlara bakacağız. Değerlerimizi koruyacağız, sınırlarımızı bileceğiz. İnsanların bunu aşmasına izin vermeyeceğiz. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız ve yaşamsal konularda sizi güçlendiriyor ve derinlikli düşünülmesini sağlıyor. Sağlamlığı önemsememizi sağlıyor. Aşkta ve kişisel anlamda tüm kararlarımızda bu güvence olgusu bir hayli etkili. İşlerimizi halletmemiz, düzenlememiz kolaydır. Bu enerji huzur vericidir. Sağlam olana yöneltir. Hem duygusal hem de maddi anlamda güven içinde yaşamak isteriz.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem organizasyon hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin. Bir sürediryerinde hissettiğin gergin havadan rahatsız olabilir, olaylara dâhil olma ihtiyacı hissedebilirsin. Fikirlerin, yeni insanlar ile tanışmana ya da kaynaşmana neden olabilir. Eğer çocuğu olan bir Oğlak burcuysan, çocuğunun eğitimiyle ilgili önemli kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde bir yakınından alacağın sağlık sorunu, seni de epey kaygılandıracak. Her kafadan bir ses çıkması seni zor durumda bıraksa da sükûnetini korumayı tercih edeceksin. Görünüşünde değişiklik yapmaya karar verebilir, denemediğin tarzda kıyafetler alabilirsin.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki bazı olaylar stres yaşamanıza neden olabilir ve aile üyelerinizle aranızda güven sorunu oluşabilir. Her an kendinizi her şeye hazırlamalı ve moralinizi yüksek tutmalısınız.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntılar olabilir. Toparlamak istediğiniz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlere kişisel yeteneklerinizi katacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulardan yana bugün yüzünüz gülecek. Finansal işleriniz engellere takılmadan çözülecek.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaşacağınız bir durum hem duygularınızı hem de kafanızı karıştırabilir. Düşüncelerinizi kendinize saklamanızda yarar var. Ayrıca, düşündüklerinizin doğru olup olmadığını araştırmadan tepki göstermeyin.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Benliğin derinliklerini keşfetmek isteyen Oğlaklar için bugün yeteneklerini keşfetmek olası. Hiç denemediğiniz bir sanatsal faaliyeti araştırabilirsiniz. Finansal konularda talihiniz iyi. Risk almaktan kaçındığınız bugünlerde, imkanlar önünüze düşecektir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden Ay size biraz da keyif yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Diğer yandan grupların içindeki faaliyetleriniz artar. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 00' 31" R
Ay
Başak
05° 55' 57"
Merkür
Boğa
00° 51' 34"
Venüs
Boğa
20° 49' 42"
Mars
Koç
12° 04' 33"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 37"
Satürn
Balık
17° 50' 38"
Uranüs
Boğa
23° 16' 43"
Neptün
Balık
29° 20' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 37"
Lilith
Başak
25° 07' 26"
True Node
Koç
14° 52' 55"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>