Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yanlış bir adım atmak üzeresiniz. İkili ilişkide temel sorun diye ele aldığınız basit bir sorun sizi ilişkiyi bitirmeye doğru götürüyor. Karar vermeden önce ciddi, ciddi yeniden düşünmelisiniz.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

Para durumunuzda yavaş, yavaş da olsa her gün ileriye doğru bir gidiş var. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışıyorsunuz. Bugün hiç hesapta olmayan bir ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Bazı problemleri dev aynasında görüyor ve problemden o boyutta etkileniyorsunuz. Yakında vereceğiniz yanlış bir kararla bunu sonradan anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün erken saatlerinde etkisini gösteren Ay-Merkür zorlu açısı geçmişinizde kalmış bir meseleyle ilgili tekrardan haber almanıza neden olabilir. Bu durum gergin anlar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Bu görünümün üstüne yaşayacağınız güzel etkiler tamamen ruh halinizi pozitife çevirecektir. Ay-Uranüs ve Güneş-Mars kontakları size olumlu gelişmeler yaşatabilir. Hiç beklemediğiniz anda hayat fırsatlarla karşınıza çıkabilir. Ay'ın 09:17-09:47 arasında boşlukta olacağından yeni bir şeylere başlamak iyi olmayabilir. 09:47 itibariyle de Ay sizin burcunuza giriş yapıyor. Enerjiniz önceki günlere göre daha artacaktır. Bir tek Ay-Kiron etkisi esnasında duygusal olarak kendi kendinizin enerjisini düşürebilirsiniz. Günün devamında ise pozitif etkilerle devam edeceksiniz. Kendinizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik davranıyorsun!Bugün de Ay?ın konumu ile sır niteliğindeki bilgilerin ortaya çıkışı herkeste içindekileri dökme isteği uyandırabilir. Tabi sen bunun bir parçası olmayacaksın. Ağzından laf almanın ne kadar zor olduğunu herkes bilir. İş arkadaşlarınla ortak bir programa dahil olabilirsin. Hareketli bir güne hazır mısın? Özellikleyerinde aniden çıkan sorunlar karşısındaki soğuk tavrın ve pratikliğin gözlerden kaçmayacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiyle yeniden görüşmek isteyeceksin. Evli ve çocukları olan bir Oğlaksan, ailecek sinemaya gidebilir, birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal medyada oldukça ilgini çekecek sayfalara denk gelebilirsin.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde aktif rol oynadığınız bugün kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli bir süreçte olduğunuzu unutmamalı ve stresten uzak durmalısınız.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz ile ortak bir çalışma içerisinde negatif durumları absorbe etme yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ailenize karşı kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz. Duygusal olduğunuz durumlar sizi öfkelendiriyor. Yumuşak karnınızı göstermek istemediğinizde öfkenizin arkasına sığınabiliyorsunuz. Maddi anlamda aldığınız sürpriz haberler sizi mutlu ediyor. Özgüven dalgalanmaları yaşayabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spritüel güçleri yüksek olan çalışıp üreterek hayata değer katmak isteyen Oğlaklar bugün liderlik kabiliyetlerinizi açığa çıkarabilecek imkanlar var. Hedefleri gözden geçirmek önemli.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayattaki sorumluluklarınızı yeteri kadar biliyorsunuz. Gereğinden fazlayüklenmeyin. Sonra bu sizin göreviniz haline gelir. İkili ilişkilerden beklediğiniz desteği göremeyince asabi ve sinirli olmak hiçbir şeyi çözümlemez. İletişim kurarak sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Ekonomik anlamda zorlanmalar ruhunuzu karartmasın. Her tünelin ışıklı bir çıkışı vardır.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle bir arada olmak isteyecek, onlarla eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlere katılmak için plan yapacaksınız. Bugün gireceğiniz sosyal ortamlar, sosyal yönünüzü büyük olçüde tatmin edebilirler.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 24' 59" R
Ay
Akrep
13° 11' 30" R
Merkür
Boğa
08° 38' 49"
Venüs
Boğa
27° 44' 15"
Mars
Koç
16° 20' 45"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 08"
Satürn
Balık
18° 12' 30"
Uranüs
Boğa
23° 36' 13"
Neptün
Balık
29° 28' 29"
Plüton
Kova
02° 01' 06"
Chiron
Koç
21° 48' 20"
Lilith
Başak
25° 44' 48"
True Node
Koç
14° 51' 55"
Son Güncelleme : 22/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>