Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz. Ama böyle bir denetim bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir.

Hala yüzeysel olduğunu iddia ettiğiniz bir probleminizde, tamamen ektiklerinizi biçiyorsunuz. Sorunun hiç de yüzeysel olmadığını fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız ilk adım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz. Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:12 Ay-Uranüs kavuşumu, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Hoş oturup hop kalkmamak lazım. Saat 10:46-13:03 arasındaki  kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz. Saat 13:03 itibariyle etkili olacak, Ay-Boğa burcu geçişi, bizi rahatlatıcı, her konuda  kararlı olmamızı sağlayıcıdır. Maddi-manevi anlamda kendimizi güvende hissettirecek kişi ve olgulara yöneliriz.  Hayata bakış açımızı zenginleştiren ve bizi büyümek üretmek adına destekleyen bu enerji, huzur duygusu içinde ilerlememiz adına bize destek veriyor. Kendimizle hayatla barışığız. Karmaşa, zorluklar, tuhaflıklar bizden uzak olsun istiyoruz. Güvenliğimizi her anlamda önemsememiz dileğimle,

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızdaki doğru ve yanlışlarınızı yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İşbirliğine önem vermeniz gereken bir dönem. Bazı umursamaz tavırlarınız yüzünden, aranızdaki sorunların büyümesine neden oluyorsunuz. Farklı olduğunu ona anlatmalı, gönlünü almalısınız. Problemlerinizi büyütmemelisiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için ailenizle veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bugünden itibaren daha planlı ve organize davranabilirsiniz. İŞ birliği yapmak, ekip çalışmaları ve grup aktiviteleri rayına oturabilir. Fikir alışverişleri, uzlaşma veyabilrikleri ya da ilişkiler yoluyla bazı olanakları çoğaltma şansınız olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde, zihnimiz açık ve hızlı çalışıyor. İletişim araçlarını en iyi şekilde kullanabilir, birbirimizle doğru iletişim kurabiliriz. Koşuşturmalarımız artabilir. 11.00 ve 13.00 arası boşluktaki Ay ise, isteksizlik, belirsizlik veya kararsızlık yaratabilir. Öğle sonrası saatlerde, daha rahat hareket etmek mümkündür.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konularda karşıt fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Evdeki teknik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde geçmişle ilgili olaylar gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük bir zafer elde edip kendinizle gurur duyacaksınız. Bu daha büyük zaferin habercisi, önümüzdeki günlerde her konuda oldukça dikkatli olmalısınız.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuk imkanları yakalayabilirsiniz. Yıllardır gitmeyi düşündüğünüz fakat bir türlü fırsat bulamadığınız yerleri görebilir oldukça güzel zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca kadınların aracılık yapacağı maddi girişimler de sizi rahatlatacaktır. Konuşma ve davranışlarınızda açık ve doğrudan ne hissediyorsanız ortaya koyacaksınız.

29 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar içinizi rahatlatabilir. Ailenize yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aktiviteleriniz ve eğlenceli olaylar artmaya başlayacak.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde yatağınızdan bile kalkmak istemeyeceğiniz bir enerji düşüklüğü ile karşılaşabilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden itibaren hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye açılma fırsatı verecektir.

29 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

29 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 26' 46" R
Ay
Oğlak
25° 33' 02"
Merkür
Koç
16° 54' 06"
Venüs
Boğa
01° 01' 33"
Mars
Balık
29° 44' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 44"
Satürn
Balık
16° 34' 39"
Uranüs
Boğa
22° 20' 54"
Neptün
Balık
28° 54' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 36"
Lilith
Başak
23° 20' 24"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>