Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz, ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir. Sabah ondan alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine onunla bir problem yaşabilirsiniz. İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor.

Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış da, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza destek vermeniz gerekebilir.

Son zamanlarda uykusuzluk probleminiz var. Bunu gerginliklere bağlıyorsunuz. Başka nedenleri de olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırmak için çokça fırsatınız olabilir. Uzakta yaşayan bir dostunuzla haberleşip, sevinebilirsiniz. Karasızlık yaşayacağınız bir gün. Bunda sizin bir suçunuz yok, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Ay-Koç burcu geçişiyle güne adım atıyoruz. Her yere yetişmek zorunda kalışınız bugün sizi yorabilir. Diyetinize mutlaka dikkat etmelisiniz. Hazır gıda, şekerli ürünler ve hamur işlerinden artık uzak durmakta yarar var. En azından gün içinde kısa süreler bile olsa sporla uğraşmanız faydalıdır. Parasal konularda harcama meyliniz yüksek olabilir. Dikkatli olalım. Kaldı ki Oğlaklar hesabını bilen kişilerdir. Ancak Ay-Koç geçişlerinde bazen bütçemizi aşabiliriz. Saat 08:22 Ay-Güneş olumlu görünümüyle, baskı altına alınmaktan hoşlanmayız. Şunu kabul etmelisin, buna sabır göstermelisin derken, yoruluruz. Gün boyu yüreğiniz mutlulukla coşsun, her şey gülüşünüzle aydınlansın. Gönlümce sevgilerimle,

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı sorumlulukları tek başına üstlenmekten yoruldun. Ailendeki gelişmelerin ön planda olduğu bir gün.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçimlerinizi doğru değerlendirirseniz ve kendinize inanarak hareket ederseniz ilerleme şansınız bugün artıyor.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular ve kardeşlerinizle ilgili durumlar gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde ifadelerinize dikkat etmenize fayda var. İnatçı tarafınız ortaya çıkabilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. İletişimde yoğunluk olabilir. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konularda hareketli ve aktif bir gündeminiz olabilir ancak aile içi ilişkilerde acele ve sabırsızlıktan kaynaklanabilecek problemlere dikkat etmelisiniz. Ev içi kaza ve risklere karşı tedbirli olmayı ihmal etmeyin.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararlarınızı uygulamaya devam edeceksiniz. Dikkatli ve planlı davranacak, yeni projeler yapacaksınız. Sosyal faaliyetler size itici güç verecek. Gün içinde bazı olaylara canınız sıkılsa bile bunların üzerinde durmayacaksınız.

29 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlük duygunuz yüksek olacağından aile hayatınızda sevdiklerinizle sürtüşmemeye özen gösterin. Gün içinde yakın çevrenizdeki insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür İle Satürn kavuşumu sizin bilinçaltınızda gerçekleşiyor. Haberci rüyalarınızı somut gerçeklere dönüştürme şansınız var. Gündelik ilişkilerinizde zorlayıcı diyaloglarla karşılaştığınızı hissederseniz hemen ortamdan uzaklaşın. Gereksiz yere kendinizi mutsuz etmenize bir gerek yok.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 39" R
Ay
Terazi
27° 36' 18" R
Merkür
Boğa
06° 46' 28"
Venüs
Boğa
26° 10' 30"
Mars
Koç
15° 22' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 09"
Satürn
Balık
18° 07' 47"
Uranüs
Boğa
23° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 26' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 37"
Lilith
Başak
25° 36' 20"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>