Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başındaki hoşluğu yaşamaya bakın. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmezken, farklı duygular içinde olduğunuzu da yadsıyamıyorsunuz. Yeterince tanışmaları zamana bırakabilirsiniz.

Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Bazı girişimlerinizdeki kararsızlıklar, riskli konularda sizi koruyacak.

Bilginiz dışındaki harcamalara koyduğunuz sınırları biraz genişletmeniz gerekebilir. Para konularında hassassınız. Tasarruflarınızla ilgili yeni öneriler ilgilenmeye değebilir.

Çözümsüzlüğe giden bir tartışmanızda tavır değiştirmek durumunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız. Yorucu bir haftanın ardından hoş tatil planlarınız var. Yeni başladığınız bir onarım işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Dost çevrenizden destekleriniz olacak.

29 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor olacak. Dünün aksine bugün aksilikler yok. Tam tersine güzel bir enerji hakim olacak. Ay, sizlerin burcunda bulunan Satürn ve Plüton ile kavuşumda olacak. Kendinizle ilgili şu an gündeminizde ne varsa bu konularda olumlu destekler alacağınız, güçleneceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle, eşinizle aranızda olan ilişkide de pürüzler varsa bugün itibariyle çözebilirsiniz. Sizler emek verdikçe karşı tarafta aynı fedakarlığı yapacaktır. Sevgiler, Astromeri

29 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığın ağır basıyor!Pratikliğin üzerinde. Yapılması zaman alan işler bugün çabucak halloluyor. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, maddi konulara dair hukuki meselelerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş arayışındaysan önemli bir pozisyon için görüşmeye çağrılabilirsin. Aşk hayatın konusunda bugün akşam saatlerinde sevgilinle gerçekleştireceğin bir konuşma ile canın sıkılabilir. Geçmişteki seçimlerine yönelik değişiklikler gündemde. Üstünü örtüp geçmişte bıraktığın bazı olaylar tekrar gündeme gelebilir. Olaylar karşısında soğukkanlılığını korumak istesen de duygusallığın ağır basabilir.

29 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler veya eğitiminiz ile ilgili konuların gündeminize ansızın oturması söz konusu olabilir. İlişkilerinizde ısrarcı davranmak yerine daha sabırlı olmaya doğru kendinizi motive etmelisiniz.

29 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Öğle saatlerinde keyfinizi kaçıracak olaylardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde çatışmalar ve kopmalar olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için çaba içinde olabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konulara da dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

29 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Tutumunuz sizin yansımanız bu yüzden kendinizi geri planda tutup düşünmek için çabalayabilirsiniz.

29 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oğlaklar ilişkilerinizde kendinizi güvende ve bütünleşmiş hissetme arzunuz artıyor. İnsanların oldukları hallerini; tüm kısıtlamışlıkları ve bundan açığa çıkan duygularını anlamanızı sağlayacak olaylar gelişebilir.

29 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm ilgilerin üzerinizde olduğu bir gündesiniz. Gönül meselelerine rasyonel çözümler bulmakta üzerinize yok. Mantık çerçevesinde yürüttüğünüz tüm işlerde başarılı sonuçlar elde edersiniz. Sabır ve dikkat gerektiren işlerde üstün bir performans sergileyebilirsiniz.

29 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili çeşitli faaliyetleriniz konusunda daha hassas ve dikkatli olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yakın geçmişteki gelişmeler sizi son derece motive etmiş ve size büyük bir dayanıklılık ve şevk vermiş olabilirler.

29 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>