Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Şans senden yana! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Muhtemelen son birkaç gün içinde,yerinde ya da şans eseri olarak çok ilginç insanlarla tanıştınız. Bu temaslar, sizin bile hayal bile edemediğiniz yeni sözleşmelere veya anlaşmalara yol açabileceğinden, sizin için çok faydalı olabilir! Bu eğilimin devam etmesini bekleyebilirsiniz. Bugün network oluşturmak için de harika bir gün. Bu nedenle, katılabileceğiniz herhangi bir sosyal toplantıda cazibenizi ön planda tutun.

Bugün kendinize yeni bir rol yaratmak için iyi bir gün. Görüntünüzden sıkılmış olabilirsiniz. Belki de daha cesur davranmak ve kariyerinizde daha kararlı olmak istersiniz? Biraz daha iddialı olarak bazılarını sinirlendirebilirsiniz, ama aynı zamanda insanları bu tutumunuzla etkileyeceksiniz de!

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Birkaç haftadır hayatına hakim olan sosyal gerginlikler son buluyor. Göksel enerjiler yaşadıklarından ders çıkarıp bir sonraki döngüye hazırlanman gerektiği mesajını veriyor. Bu süreçte başarı ve onur elde edersen harika olur çünkü bunlar dünyadan kopukluğun ve içe dönüp meditasyon yapmaya yönelimin olacağı önümüzdeki haftalarla yüzleşirken destekleyici olacaktır.Bugün kendinizi devasa bir çamur deryasında bulabilirsiniz fakat bu durum, bu noktadan bakarak olağanüstü derecede başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor. İnanılmaz hassasiyetinizle algılama yeteneğinizi birleştirin, biraz pratik düşünme eklerseniz başarının mükemmel formülünü elde etmiş olacaksınız! Zihninizin sınırlarını zorlayın ve stratosferin ne kadar ötesine geçebileceğinize bakın. Ne kadar ileri o kadar iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal alemine sığınmak isteyebilir, görmediğin yerlerde neler olduğunu izlemek isteyebilirsin. Neden olmasın? Çünkü bu davranış sana ihtiyacın olan perspektifi sağlayabilir. Bu dönemi bazı şeylere gerçek değerini vermek ve hangi insanların gerçekten senin dünyana uyum sağladıklarını anlamak için kullan. Hayatında böylesi bir dengeyi kurabildiğin için sen çok şanslı bir insansın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yay burcunda ilerliyor. İki tane önemli görünüm bugün içerisinde gerçekleşiyor. İlki, sizin burcunuzdaki Plüton'un retro hareketinin bitiriyor olması. Gücünüzü ispatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bir diğeri ise Merkür'ün Akrep burcuna geçiyor olması. 9 Aralık'a kadar sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Onların mesajını paylaşımlarınızla, desteğinizle duyurmaya çalışabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans senden yana! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Birilerinin iyiliğini isterken, başka insanların amaçlarına alet olmadığından bugün emin olmalısın. Şans senden yana, sen de şansına güvenmelisin. Eğer yaptığıngereği göz önünde olan biriysen, bugün oldukça verimli geçecek. Adından söz ettirmen ve insanların seni konuşmasını sağlaman oldukça kolay olacak…

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yepyeni bir sayfa açılabilir ve geleceğe yönelik sizin de beklemediğiniz romantik bir ilişkiyi başlatabilirsiniz. Negatif düşüncelerden arının ve kendinizi sevginin kollarına bırakın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar yaşanabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Risk almak için uygun bir gün değil. İlerleyen saatlerde koşullarda sıkışmalar meydana gelebilir. Planlarınızdaki değişikliklere çabuk ayak uydurmaya çalışın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş dengesini sağlayın ve kendinizi üstlerinize karşı verimli ifade edin. İkili ilişkilerde konuşmalarınız farklı anlaşılabilir. Ayrıca partneriniz tarafından kıskanılabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilir, arkadaşlık ilişkileriniz üzerinde durabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sohbet ve görüşmeler yapabilirsiniz. Onlarla birlikte ortak uğraşlarda yer alabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde, birisini, bir ilişkiyi veya bir durumu açıkça göremediyseniz küçük bir hayal kırıklığına işaret edebilir. Diğer tarafa bakmak sizi geçici olarak rahatlatabilse de kendinizi kandıramazsınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mistik toplulukların çalışmalarına katılabilir, derin konularla ilgili fikirlerinizi ortaya atabilirsiniz. Okült ve metafizik temalar ilginizi çeker.Tehlikeli ortamlarda bulunmaktan kaçının. Loş ve karanlık yerlerin enerjisi size iyi gelmeyebilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki sırları öğrenebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu kendi düşüncelerinizi paylaşırken ısrarcı ve biraz agresif bir tutum içerisine girebilirsiniz. Gün boyu iletişim problemleri, özellikle sözlü ve yazılı konuşmalarda tansiyonun yükselmesi söz konusu olabilir. Sükunetinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Daha sonra pişman olmak istemiyorsanız, düşünmeden konuşmamaya hatta yazmamaya dikkat etmelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilir, arkadaşlık ilişkileriniz üzerinde durabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sohbet ve görüşmeler yapabilirsiniz. Onlarla birlikte ortak uğraşlarda yer alabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>