Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geçmişin Sandığını Kapatıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün gerçekten halletmeniz gereken ve sizin çok zor birvar. Aklınız başka kalbiniz başka söylerken bir şeyleri dengede tutmak aradığınız çözümü bulmanızı zorlaştıracak. Çok stresli olmamaya çalışın. Ne kadar az endişe duyarsanız ve kontrol etmekten ne kadar vazgeçerseniz, sorunları da o kadar kolay ve acısız bir şekilde çözebileceksiniz.

Kendinizi birden fazla farklı yöne doğru koşarken bulabilirsiniz. Bugün ayak işlerinin halledilmesi için iyi bir gün. Bugün bir çok şeyi aynı anda yapabilecek durumdasınız, bu yüzden özgüvenli bir şekilde bunları yapmaktan çekinmeyin. Bununla birlikte, dikkat edilmesi gereken tek şey, sadece işlerin üzerinde hafif bir şekilde durmak yerine, her görevi kapsamlı bir işlem gerçekleştirdiğinizden emin olmaktır. Diğerleri sizin yaptığınız işleri anlatabilir, bu yüzden her zaman gurur duyduğunuz bir şey yaptığınızdan emin olun.

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Belli bir rutin içerisinde kendini rahat hissetmeye başlamak, sana kendini gerçekten iyi hissettiriyor. Aynı zamanda, olaya biraz farklı yönden baktığımızda da bu durumun seni kısır döngüye ittiğini görüyoruz. Ne kadar konforlu durursa dursun, bu düzen seni gitmek istediğin yere ulaştıramayabilir. Bugün mevcut durumundan sıyrılıp olayları bir sonraki aşamaya taşımak için iyi bir gün.Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki başarılarınızdan elde ettiğiniz yüksek kazanç, daha önceden ihtiyaç duymadığınız lüks eşyalar satın almak için delice bir istek duymanıza neden olabilir. Seçici olduğunuz ve dürtüsel alışverişin cazibesine kapılmadığınız sürece bunda sıkıntı yok. Ayrıca bu aralar aşırı yiyip içmemeye de dikkat etmenizde fayda var. Başarılarınızın keyfini sürmek en doğal hakkınız ancak bu esnada sağduyunuzu da kaybetmemelisiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eski ilişkiler ortaya çıkabilir, ilişkilerinizde eski konuları konuşabilir ve geçmişi yad edebilirsiniz. Nostaljinin arttığı bir gün. Karşınızdaki insanlarla ilgili aşırı düşünme hali enerjinizi düşürebilir.

3 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda geride kalanlarını sıklıkla düşünüyorsun. Geçmiş konuları hatırlamamak üzere rafa kaldırmanın vakti geldi. Bu durum geleceğe dair duyduğun kaygılarının azalmasına yardımcı olacak. Son günlerde değişen beslenme alışkanlıkların, çeşitli mide rahatsızlıklarına yol açabilir. Doktor randevularını aksatmaktan vazgeçip genel bir kontrol yaptırabilirsin.

3 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız içerisinde yer alan aile gibi gördüğünüz kişiler ile gerginlik yaşayabilirsiniz. Ödün vermek istemediğiniz konularda her zaman ilk adımı karşıdan bekliyorsunuz. Bu tavrınızdan vazgeçin.

3 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Açık düşmanlara karşı tedbirli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda olaylara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Akşama doğru ise arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz yerlere gitmeyi tercih edebilirsiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayalleriniz dorukta boş hayaller sizler için geçici bir süreç oldukça dikkatli olmalısınız. Hayati kararlar ani verilmeyeceğini sizde biliyorsunuz.

3 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi aradığınız istikrara kavuşturacakları umuduyla sağlam ve net işlerin çekimine kapılıyor olabilirsiniz. Sizin için bugünün anahtar sözcüğü sabır. Huzursuzluğa kapılmadan ve hırçınlaşmadan beklemeyi öğrenin. Bir süre sonra anlayacaksınız ki aradığınız istikrar sizin içinizden başka bir yerde değil.

3 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi alanlarınız artıyor harika fikirler bulmak işten bile değil. Ancak bugün kendinizi biraz zayıf hissedebilirsiniz. Sizi bir düşüşe itebileceğinden, olumsuz düşünce ve beklentilerden mümkün olduğunca kaçının. Duygusal oyunlara kapılmamak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekirken, istediğinizi elde etmek için manipülatif taktikler kullanmamaya çalışın.

3 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili konularda daha duyarlı olmalısınız. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

3 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partneriniz ile birbirinizi çok seviyorsunuz. Finansal olarak iyi bir durumda olmasanız bile moralinizi bozmamalısınız. Gün boyunca kendinizi çok neşeli hissedeceksiniz.

3 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Bunları aşabilecek güç sizde var. Bu işyerinden de sıkıldınız. Başvurduğunuz işlerden gelecek olumlu bir haber yüzünüzü güldürebilir. Taksitli alışverişlerin cazibesine kapılıyorsunuz, harcamaları biraz daha kısmanız faydalı olacak. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Bir aile dostunuzun sağlık sorunu sizi üzebilir. Elinizden gelen desteği yapmaktan kaçınmayın.

3 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>