Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kişisel Gelişimin Öne Çıkıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Şansın harika bir yöne dönecek. Üzerinde çalıştığınız yaratıcı bir projeye dikkat çekmekle ilgili birkaç ipucu alabilirsiniz. Yolunuza iyi şeyler çıkacak. Kişisel hayatınızda ise, ssevgilinizle zaman geçirmekten keyif alacak, geleceğe dair iyimser hissedeceksiniz.

Bir ilişki üzerinde düşünmeniz gerekebilir. Siz ve bir aile üyeniz uzun zamandır yüz yüze görüşmemiş olabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeğine çıkmak ve bir şeyler konuşmak isteyebilirsiniz. Veya bir arkadaşınızla iyi bir iletişiminiz yoksa, bir şeyleri tartışmak için bir araya gelmeye çalışın. Olumlu ve arkadaşça bir tarza uyum sağlayabiliyorsanız, yakında bir anlaşmaya varacaksınız.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Sözlerine bir güç hakim ve fazlasıyla özgüvenli hissediyorsun. Her şey hızlı ilerliyor olabilir ama senin de bu hızı yakalayacak keskinlikte ve ataklıkta bir yapın var. Seni bekleyen harika fırsatlar var, özellikle de başkalarıyla işbirliği yaparsan. Bir partiye veya sosyalleşebileceğin bir ortama katıl; ve en muhteşem halini gururla kalabalığa sergile.Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, bir parçası olduğunuz bir grupla yapmayı kabul ettiğiniz yazışmalar ve telefon görüşmelerini halletmeniz gerekecek. Telefonda çok fazla vakit geçirirseniz şaşırmayın. Ulaşmak istediğiniz kişileri ararken biraz daha ısrarcı olmanız gerekebilir. Her şeye rağmen, tüm işlerinizi halledeceksiniz. Kararlılığınız had safhada!

30 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde kontrol ve mücadele ortaya çıkabilir. Birlikte hareket edemediğiniz insanlarla zıtlaşmaya düşebilirsiniz. Karşınızdakiler bugün daha ısrarcı veya kararlı tavırlar sergileyebilir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki gelişimine devam etmek istiyorsun. Kişisel gelişimin için kurs arayışlarına hız vereceksin. Bugün yaşam alanınla ilgili düzenlemeler karşına gelebilir. Harcamalarında aşırıya kaçmak istemeyeceksin. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden gündeme gelebilir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplumda sizinle ilgili "soğuk ve mesafeli" etkisinin oluşmasından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunun böyle olmadığını anlatmak yerine, çevrenize içinizden geçenleri onlara gösterdiğinizde ilişkilerinizin iyileştiğini göreceksiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızda daha dikkatli olmaya bakın. Para gelebileceği gibi hızla da gidebilir. Ancak destek bulabilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev işleri ile ilgilenmek, şifalandırmak ya da ofis-ev tadilatlarınızı gerçekleştirmek için de uygun bir gün. Kendinizi bu süreçte iyi bir ruh halinde hissedebileceksiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olumu haberler alabilir, özel hayatınız veyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, dostlarınız ve partnerinizle son derece mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerde yeni görüşmeleri de destekleyen bugün, akşam saatlerinde sevgi dolu tavrınızı korumalı, olası problemlerde bu etkinin geçici olduğunu bilerek ilişkilerde daha ılımlı yaklaşmalısınız.

30 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonunda iradenizin gücünün her zaman her şeyi belirleyemeyeceğini anladınız. Egonuz darbe alıyor kuşkusuz, ama bu olgunlaşmanıza yardımcı olacaktır. Hatalı olmayı kabul ediyor ve gerektiğinde kararınızı isteyerek gözden geçiriyorsunuz. Olması gereken de bu.

30 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz yakın arkadaşlarınız ile konuşmayı deneyin. Başarılı çalışmalarınız ileyerinizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Düzenli olarak egzersiz yapmaya karar verebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Dinlenmelisiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>