Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz ama yine de ilişkinize yansıyor. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratıyor.

Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınızı düşünüyorsunuz, ama herkes sizden fazlasıyla memnun. İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Siz işinizi seviyorsunuz, işinizdekiler de sizi.

Önümüzdeki günlerde maddi olarak çok rahatlayacaksınız. Birikim yapmanız bile mümkün. Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanız eksilecek.

İşlerinizi ertelemekten kaçınmalısınız. Hafta sonunu rahat geçirebilmeniz için bugün biraz fazla çalışmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin ona verdiğiniz değerin karşılığını hiçbir zaman alamamış olmanıza rağmen, hala sadık bir dostsunuz. Verdiğiniz değerin, onun umursamazlığıyla daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Çok özel birinin sizi bugünlerde merak edip araması gerekiyor. Bekliyorsunuz. Ama pek de ümidiniz yok gibi.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın saat 07:42 itibariyle Boğa burcuna geçmesiyle sizler de güne şansla ve aşkla başlıyor olacaksınız. Ay ve Uranüs kavuşumu sayesinde siz bile aşk hayatınızda yaşadığınız sürprizlere inanmakta zorlanabilirsiniz. Çocuğunuz da sizi mutlu edecek gelişmeler yaşatabilir. Venüs'ün Satürn ile kurduğu uyumlu açı da ilişkinizin olgunlaşmasında destek olacaktır. Uzun süredir adını koyamadığınız bir arkadaşlığınız varsa artık ilişkiye dönebilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyonunu koruyorsun!Sürekli ertelediğin ev temizliğini bugün yapabilirsin. Kendine bile vakit ayıramadığın evdüzeni içindeki tek düze hayatında temizlikten başlayıp geriye kalan tüm işlerini gün içinde halledebilirsin. Eğitim hayatında değişikliklere gidebilirsin. Yükselmek için eskiye dairve kariyer planlarını tekrar gözden geçirerek kendi çapında konuyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Ailende sözü geçen insanlarla arandaki gerginlikler, günün seyrini değiştirse de motivasyonunu bozmasına izin vermeyeceksin. Spor, koşu gibi fiziksel aktivitelere vakit ayırmak için ideal bir gün.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle yeni proje kararları alabilirsiniz. Kişilerin yaklaşım şekillerini dikkate almamanız gerekir. Güven sorununu bugün ortaya yeniden çıkarabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkiler ön planda olabilir. Aşk konusunda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin. Birlikte olduğunuz kişilerle ilgili konularda hassas davranacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızı da önemsediğiniz bir gün olacak. İş ve diğer konuların stresinden uzakta olmak için uygun bir gün, önce kendim demeyi öğrenebileceğiniz bir gün olacak.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; partnerinin sana sunacağı tekliflere açık olduğun bir gündesin. Özel ilişkilerine sağduyulu ve hassas yaklaşımlarının artılarını görebilirsin. Aynı zamanda kariyerinde, çalışkan ve disiplinli çalışmalarının meyvelerini toplama zamanı gelmiş olabilir. Fakat gelen tekliflere karşı kontrollü duruşundan ödün vermemelisin.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurt dışı ile alakalı işlerinizi hallediyorsunuz. Özellikle vize başvurusu yapan Oğlak burçları bugün cevaplarını alacaklar. Devler dairelerindeki işlemler için de uygun bir gün. Zorlu etkileşimler altındasınız. Bu dönemde hayatınızdaki hiçbir konunun kolaylıkla hallolmadığını fark edebilirsiniz. En güzel günler, en sert kışlardan sonra gelir, unutmamalısınız. 

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>