Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mantığını Ön Plana Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli hissediyor olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bu arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlar olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada daha yakın tahviller yapılabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Romantik bir partner ile sevgi iletişimi gününüze gelebilir. Akşamı çıkarın ve size yakın olan biriyle bir yemeğin tadını çıkarın.

Düşüncelerinizde, yaşamınızın hemen hemen her yönünü etkileyecek bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Her zaman sorgulayarak ve gelişerek, bakış açılarının sürekli olarak değiştirilmesini gerektiren zor konular üzerinde çalışıyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen eski yöntemlerden vazgeçip kendinizi yeni düşünce biçimlerine açmaktan çekinmeyin. Şimdi yeni bir düşünce dalgasını düşünmek için müthiş bir zaman. Tamamen yeni bir gerçekliği açığa çıkardığınızı fark edeceksiniz.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Sıkkın ve huzursuz hissedebilirsin. Meraklanma, hiçbir sıkıntı yok. Yeni şeyler denemeye hazır hissediyorsun. Yeni bir egzersiz sana iyi gelebilir. Farklı ve taze bir spor dalıyla uğraşmak sana keyif verecektir. Ya da spor salonunda farklı aletler deneyebilirsin. Kasların değişik hareketlerin etkisiyle rahatlayacaktır. Ayrıca zihnin de farklılığın olumluluğundan faydalanacaktır.Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir grup arkadaşınızla seyahat hazırlığında olabilirsiniz. Bağlı olduğunuz bir grup, belki de sanatsal veya manevi geleneklerle ilişkili bir yere birlikte seyahat etmek isteyebilir. Romantik partneriniz de size eşlik edebilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Başarı mı? Aşk mı? Deseler, başarılı olmak seni daha mutlu ediyor. Uzun zamandır hobi olarak devam ettirdiğin bir konuda profesyonel düşünmeye başlayabilirsin. Bugün yeni kazanç kapıları açılabilir. Rahat bir nefes alabilirsin. İnsanlara daha sabırlı ve iyimser yaklaşacağını fark edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişi hakkındaki düşüncelerinde bir değişme söz konusu olabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla sağlığınıza dikkat etmeniz gereken ve olumsuz alışkanlıklarınızı terk etmeniz gereken bir gün. Aynı zamanda çalışma ortamında yaptığınız dalgınlıklar bazı kazalara ve istemediğiniz durumlara davetiye çıkarabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki olumsuzluklara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sırlarınızı açığa vurabilir ya da derin duygularınızı göstermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle çok fazla bir arada olmayabilir, içe dönük olmayı tercih edebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün temizlik yapmak için harika bir gün! Bu temizlik odanızı toplamak da olabilir, arkadaşınızla aranızdaki yanlış anlaşılmaları açıklığa kavuşturmak da. Hangisi olduğuna siz karar verin.

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki seyahatine devam eden Ay, burcunuzda seyahat eden Satürn ve Plüton ile sert etkileşim içinde olacak. Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda problemlerle karşılaşabilirsiniz.Aile büyüklerinizin sağlık durumuyla ilgili konular gündeme gelebilir. Birlikte yaşadığınız kişilerle güç savaşları içine girebilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal tarafınızın, sizi çeşitli sosyal ortamlara sürüklemesi mümkündür. Bu ortamlarda iyi izlenimler verdiğiniz gibi, kafaca rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz. İletişim şekilleriniz ve akıcı konuşmanız, tanıdıklarınızla ve yeni tanıştıklarınızla oldukça güzel anlar yaşamanızı sağlayacaktır.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne kadar analitik bir insan olursanız olun, sizin de yanıldığınız zamanlar olabilir. Bugün de öyle bir gün. Duygularınızı karıştırma ihtimaliniz olan her analizde beklenmedik şekilde yanılabilirsiniz. Maddi anlamda tüm bulanıklıklara rağmen bir rahatlama yaşayacak, beklenmedik güzel bir durum deneyimleyeceksiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aileyle ilgili konuların ağırlığını biraz daha fazla hissedeceğiniz bir gün olabilir. Aksiyona geçmek için sabırsız olabilirsiniz. Kontrolü elden kaybetmemeye dikkat zira enerjik bir gündeyiz.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>