Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Analitik Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün her şey yolunda gidecek, zihinsel ve fiziksel enerjiniz güçlü olacak. Çok kolay bir şekilde işinize özen gösterip sosyal eğlencenin keyfini süreceksiniz. Güzel bir akşam yemeğinde arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Ya da sevgilinizle romantik bir akşamın tadını çıkarabilirsiniz. Rahatlamak ve sevdiklerinizle keyifli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

Bugün biraz eğlenin. Yaptığınız işleri biraz eğlenceyle harmanlama zamanı. Dün sarf ettiğiniz efor sayesinde bugün ödüllendirileceksiniz. Hakkınız olanı aldığınız zaman utanmanıza gerek yok. Kendiniz ve başarılarınızla gurur duyun. Sizi akşam yemeğine çıkaracak birini bulamazsanız, kendi kendinizi çıkarmaktan çekinmeyin.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Seyahat arzusuyla yanıp tutuşuyorsun. Belki de tatile çıkma zamanın gerçekten gelmiştir. Ya da hafta sonu kaçamağı yapabilirsin. Yeni yerler görüp günlük rutinini kırabilirsin. Doğal güzellikler hoşuna gidiyor sevgili Oğlak, öyleyse neden dağ tırmanışına katılmıyor veya kırsal bir kasabayı ziyaret etmiyorsun? Kendini Toprak Ana'nın güzellikleriyle çevrele. Ruhun ve enerjin tazelensin!Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir çaba göstermene ihtiyaç var; sonra aklını bir süredir kurcalayan bu sorununun temeline inmiş olacaksın. Kimliğini ilgilendiren sorunun cevabı sadece aile tarihinde değil. Sen bir ailenin olduğu kadar bir kuşağın da parçasısın. Her ikisi de sorunun yanıtını etkileyecektir.

4 Aralık 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkilerde fikir ayrılıkları, zıtlaşmalar, gizlilik durumları olabilir. Siz veya karşınızdaki kişiler daha içe kapalı, gizemli olabilirsiniz. Bağ kurduğunuz ilişkilere dair hassasiyetiniz artabilir. Görüntünüzle ilgili konulara daha fazla takılabilirsiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde yapabileceğin aktivitelerle meşgul olmak isteyebilirsin. İnternette bu konuda araştırmalar yapıyorsun. Ailenin akrabaları ile ilgili sorunlarına çözümsel açıdan bakıyorsun. Analitik düşünme tarzınyerinde doğru anda doğru hamle yapabilmene olanak sağlıyor.

4 Aralık 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde kendinizi daha duygusal ya da herhangi biri tarafından manipüle edilmiş hissedebilirsiniz. Yalnızlık bir çözüm değil. Mümkün oldukça konuşmayı ve gerçekten ihtiyacınız olan insanlarla olmayı seçmelisiniz. Günün tartışmalı düşüncesi içinde kaybolmak yerine sonucu bildiğiniz yolu denemelisiniz.  

4 Aralık 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Hevesli olduğunuz konular kriz yaratabilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara karşı özen göstermelisiniz. Öğleden sonraki saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu.

4 Aralık 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün enerjinizi bir anda harcamamalı, bunun yerine idareli ve istikrarlı olmalısınız. Ayrıca konsantrasyonunuzu da arttırmanız gereken bir gündesiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Aralık 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürtüleriniz günün büyük bir bölümünde aktif olacak ve sizi yönetmeye çalışacak. Kontrolü elden bırakmamaya özen gösterin.

4 Aralık 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde ikili ilişkileriniz veortaklıklarınız ön planda olacaktır.Partnerinizle önemli konuşmalar yapmak için günün erken saatlerini değerlendirebilirsiniz. Ay, 15:50 itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün finansal konularınız ön plana taşınıyor. Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular gündemde olacaktır.

4 Aralık 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

4 Aralık 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun arayışlar sonrasında hayallerinizdeki gibi bir partner adayıyla karşılaştınız. Sevdiğiniz hobilere yönelerek, hayatın zorlu temposuna eğlenceli bir ara verebilirsiniz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

4 Aralık 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Etrafınızdaki olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyorsunuz. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

4 Aralık 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 16"
Ay
Kova
19° 10' 45"
Merkür
Koç
17° 39' 11"
Venüs
Boğa
03° 07' 50"
Mars
Koç
01° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 40"
Satürn
Balık
16° 43' 35"
Uranüs
Boğa
22° 26' 46"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 22"
Lilith
Başak
23° 31' 47"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>