Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygulara Güven Duymak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün sizin için heyecan verici bir gün olabilir. Aşk hayatınızda şaşırtıcı bir şey olabilir; Çekici bulduğunuz biri sizi akşam yemeğine davet edebilir. Bugün gerçek ruh eşinizle karşılaşmanız muhtemel ya da şu anki ilişkinizin bu sıralar daha tutkulu ve güçlü bir şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Kendinizi bugün aşkın gelgitlerinden uzaklaştırın ve bu pozitif güce teslim olun.

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün evini misafirlere açabilirsin. Aile üyelerinden birinin ya da yakın bir dostunun özel bir gününün kutlaması olabilir mesela. Bunun üzerine organizasyonlar yapabilirsin. Ortamı ya da yiyecek içecekleri ayarlayabilirsin. Organizasyonlar yapmaktan hoşlanıyorsun ve etkinliğin güzel ve keyifli olmasını önemsiyorsun. Parti şimdi de olsa önümüzdeki haftalarda da olsa, tam bir kutlama modunda olacaksın!Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kişisel yaşantınızda bazı değişiklikler yapmak için istekli olacaksınız, çünkü bazı rutinlerin içine fazlaca düşmüş olabilirsiniz. Eğer akşamlarınızı partnerinizle geçiriyorsanız, bugün dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Farklı bir şeyler yapın. Müzeye gidin, güzel bir film izleyin. Dışarıda bütün gün gideceğiniz parklar ve ziyaret edeceğiniz yerler hakkında planlar yapın. Genel rutininizin dışında bir şeyler yapmanın tadını çıkarın.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkileri öne çıkabilir. Bazı ilişkilerde gerilim veya netleşme oluşabilir. Finansal konularda temkinli olmalı, akılcı hareket etmeli. Gün içinde beklenmedik sevindirici gelişmelerle karşılaşabilir, hayattan keyif alacağınız deneyimler içinde olabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aletler ile sorun yaşayabilirsin. Yeni bir bilgisayara almak istiyorsun. Bu konuda bilgili olduğuna inandığın bir arkadaşından yardım alabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan karşı tarafın duygularına güven duymuyor olabilirsin. Kendince ona yaptığın küçük testlerle bu duruma netlik kazdırmaya çalışıyorsun.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize kavga ediyor olabilirsiniz. Ruhunuzu baskılayan her şeye karşı bir isyan haliniz olabilir. Bu sürecin geçici olduğunu bilmeli ve ruhunuza iyi gelebilecek motivasyonunuzu yükseltecek organizasyonlara eğilim göstermelisiniz. Eğer bir partneriniz varsa aranızdaki mesafe sizi yıpratıyor olabilir. Bazı kırgınlıklara son vermek ve daha sıcak yaklaşmak sizi mutlu edecektir.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yine de sakin kalmalısınız. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda birtakım olumlu durumlar gerçekleşebilir. Özellikle sizin çabanızdan kaynaklı olacak gelişmeler size keyifli gelebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün masanıza bir sözleşme veya başka türden bir yasal belge gelirse, olası her düşüşü hesaplayana kadar imzalamayın. Çok aceleyle imzalamak, daha sonra vazgeçmek isteyeceğiniz bir şeye kendinizi adadığınız anlamına gelebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ile flörtleşmekten keyif alacağınız, romantik bir gün olacaktır.Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırabilir, hayatın eğlenceli yönlerine ilgi duyabilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı, son günlerde partnerinize yeteri kadar zaman ayıramadınız. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Kendinizi yeniden keşfettiğiniz bir dönemdesiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızlar bugün sizi bugün kıskanç, kuşkucu ve kararsız bir insan yapacak. Bu kritik günü bir kırgınlık yaratmadan geçirirseniz sevinmelisiniz. Özel hayatınıza olan ilgisizliğiniz yüzünden sevgilinizden eleştiri alabilirsiniz. Tepki vermeden önce düşünmeniz gerekiyor. Mesleğinizde gösterdiğiniz yükselme hırsı tepki topluyor. Hırsınızda haklı olabilirsiniz, fakat bunu yaparken çevrenizdekileri kırdığınızı fark edin. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>