Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İpleri Gevşetmenin Vakti Geldi Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 10%

Şu anda ailesel sorumluluklar sizi çok meşgul ediyor olabilir. Bugün çocuklarınızla vakit geçiriyor, onları farklı aktivitelere yönlendiriyor ve kişisel işlerinizi halletmeye çalışıyor olabilirsiniz. Şu an her şeyle ilgilenecek zamanınız olmayabilir bu yüzden sadece önemli şeylere odaklanın. Bu arada, bugün çok neşeli bir gün olacak. Çocuklarınızla şarkı söylemeyi veya sevgiliniz/eşinizle yakınlaşmak eğlenceli olabilir.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Engellerin üstesinden gelmek, seni engelin öbür yanına taşımaktan başka bir işe yaramaz. Aslında düşündüğün şekilde bir yardımı dokunduğundan bahsedemeyiz. Her şey kolayca ve doğal olarak akıp gitmeli. Eğer böyle olmuyorsa, bunu izlediğin yolu değiştirmen gerektiğine dair bir işaret olarak al. Harekete geçmeden önce iki kez düşün. Bir şey akıp gitmiyorsa çırpınmaya gerek yok. Acı çekme işini başka bir şey için sakla.Bugün sizin için anlamlı bir nedene doğru güçlü destek vurgulanabilir. Bu, sizin için en derin tutkularınızı ve fark yaratabileceğiniz arzularınızı ortaya çıkarabileceğinden, sizin için gerçek bir motivasyon olabilir. Yine de, günün gezegensel etkileriyle, neye bağlı olduğunuzu düşünmek için biraz zaman ayırın. Taşınmak ya da sadece görmek istediğiniz şeyi görmek kolay olabilir. Dikkatli ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kırıcı sözlerden, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilir, içten içe daha hassas olabilirsiniz. Evinizi, yaşam alanınınızı iyileştirmek, yenilemek, değişiklik yapmak enerjinizi tazeleyecek.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerine olan inancın ve bağlılığın çevren tarafından sıkı eleştiriler almana neden olacak. İşkolikliğinin arttığı bu günlerde sevdiklerine ayırdığın zamandan çok kıstın. Sana karşı duydukları kırgınlıkları dile getirebilirler. Tanık olacağın bazı olaylardan dolayı çocukluk zamanlarını özleyebilirsin.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanları ayrıntılı şekilde inceliyor olabilirsiniz. Bu durum yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Arkadaşlarınızla aktivitelerde soğuk kalıyorsunuz. Sıcak kanlı olduğunuzu ispatlamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle duygusal zaman geçirme isteğiniz olabilir. Şefkat ve sevgi ihtiyacınız ruhunuzun beslenmesi için gereklidir.

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Koç burcunda ilerlerken ve ev ve aileye ilişkin konular gündeminizi şekillendirirken evinizde daha çok zaman geçirebilir, mutfak işleriyle, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Acele ve telaştan uzak dururken ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm tohumları yeşermeye başlıyor, bu yüzden birinin hevesinizi kırmasına asla izin vermemelisiniz. Unutmayın, bu ilişki sadece sizi ilgilendiriyor, başkalarını değil!

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim ev ve aile hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.Bugünlerde partnerinizle yaşadığınız problemleri büyütmemeye özen gösterin. Ay'ın Koç burcundaki seyahati evinizle ve ailenizle ilgili konuların ön planda olacağı bir güne işaret ediyor. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceki fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. Yeni düşünceler içine girebilir, beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Son derece kararlı ve yapıcı bir tutum içine girecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sürprizler olabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün astroloji, numeroloji, simya ya da başka okült ilimlerle ilgili resmi bir eğitim almayı düşünüyor olabilirsiniz fakat bu söze dökülemeyecek kadar karmaşık bu tip bilgileri içselleştirebileceğinizden emin olmayabilirsiniz. Sadece bu yüzden vazgeçmeyin. Buna da hayatınızdaki her yeni şeye yaklaşımınız gibi yaklaşın: her şeyi adım adım halledin. Bu alanlarda ve başka pek çok alanda yetkin olabilecek entelektüel seviyeye ve sezgiye sahipsiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel bir ilişkiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş fırsatlarının biri gidip biri geliyor. Ama siz onları göremiyorsunuz. Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>