Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinde suçluluk gibi bir duygu barındıran çekingenliğiniz son günlerde abartılı bir hale geldi. Nedense yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz. Aşk arayan biri olarak algılanmak istemiyor, bu nedenle herkese mesafeli yaklaşıyorsunuz.

İşinize bağlılığınız vedisiplininizle tam bir profesyonelsiniz. Bugün uzun zamandır elinizde olan işi bitireceksiniz. Yoruldunuz, ama bu işin sizi mesleki açıdan geliştirmesi esas kazancınız oluyor.

Bugün parasal durumunuzu düşünecek vehayatınızda haksızlığa uğradığınızı nihayet kabul edeceksiniz. Bir alacağınızı kolay, kolay tahsil edemeyeceğinizi anladınız. Bu açığı ne şekilde kapatacağınızı bilemiyorsunuz.

Yakın bir akraba ilişkinizdeki vefasızlığa gereksiz hassasiyet gösteriyorsunuz. Bu konuyla ilgili yaşadığınız üzüntü boşuna oluyor. İnsanları bir yerden sonra olduğu gibi kabullenmek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerini çok önemsiyorsunuz. Bu konudaki seçiciliğiniz bile sizi hayal kırıklıklarından kurtaramıyor. Bugünkü bazı gelişmeler sizi kısa bir süre hayata küstürecek. Vefasız davranışlara tahammül gösteremiyorsunuz. Beklemediğiniz bir tavır bütün yaşama enerjinizi alıyor. Hafta sonu için birkaç arkadaşınızı arayacaksınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:06 itibariyle Yengeç burcunda sondördün fazı oluşacak. Mesleki ilişkilerde nazik ve ölçülü davranmak, ailenizle olan iletişiminizde sakinliğinizi korumak, yaptığınız insanlarla onların anlayacağı dilden konuşmak sizi bir hayli zorlayabilir. Gereğinden fazla kendinize yüklenebilirsiniz. Sorumluluklar bir yandan,  diğer yandan birileriyle burun buruna gelmek canınızı sıkabilir. İşler umduğunuz gibi gitmez veya siz tatmin olmazsınız.  Bu özverili haliniz iç çatışmalarına  neden olabilir. Bu kadar çalışkanım, düşünceliyim, kimseye haksızlık yapmıyorum. Peki neden hala bir türlü mutlu olamıyorum diye kendi kendinize yüklenirsiniz. Oysaki bugün gerek özel hayatınızda gereksekonularında kendimizi zorlamamalıyız. Beklediğimiz neticelerle karşılaşmadığımızda umutsuz olmamalıyız. Saat 14:04-6 Ekim saat 11:30  arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ilişkinizle alakalı konularda sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tavırlar içinde olmanız, aranızdaki sevgi duygusunun yücelmesini sağlayacağı gibi, bu saat dilimi içinde olabilecek yanlış anlamaların önüne geçilmesinde etkilidir.  Bu saatlerde her ikinizin de dikkat etmesi gereken konu, farklı kişiler olduğunuz ve doğal olarak tepkilerinizin de farklı olabileceğidir. Bunu kabul ettiğiniz zaman, aranızdaki denge de otomatik olarak kurulmuş olacaktır. İş ortaklığı, sözleşmeler veya kontrat gibi imzayı gerektiren işlerinizi beklemede tutunuz. Eğer mutlaka yapılacaksa, konunun uzmanı kişilere danışıp, bilgi alınız. Yeni haftamızın arzuladığımız olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,  

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişileri ikna etmekte veya tavsiyelerinize kulak vermelerini sağlamakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz ya da dünya çapında önerilere sahip olsanız da kimsenin dinlemeye niyeti olmayabilir.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin sizi anlamasını, bulunduğunuz pozisyona uyum sağlamasını veya sizin koşullarınıza göre hareket etmesini bekliyorsanız, beklentileriniz karşılanmayabilir. Tam tersi, diğerlerinin sizi kendi pozisyonlarına ikna çabaları söz konusu olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda eşiniz ile birlikte hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde hırslı davranabilirsiniz. Bazı konuları da ötelemeniz gerekebilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gündesiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hiç yapmadığınız şeyleri yaparak başkaları hakkında dedikodu yapacaksınız. Ama bu durum fark edilirse en güven duyduğunuz dostlarınız sizden uzaklaşabilir. Yatırım hayalleri kurabilirsiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik yerlerde bulunmak ve seyahat planları yapmak bu aralar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Özel yaşantınızda gün içinde ufak tefek anlaşmazlıklar olsa bile, sevdiğiniz insanın isteklerine önem vereceksiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş/Pluto etkileşimi ilekonularında kararsız kalabilir, ne yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz. Özellikle ev-iş arasında denge kurmak ve otorite figürlerle ilişkilerde ve iletişimde stresten, fevrilikten uzak durmakta yarar var. Venüs, Başak Burcu’na geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Akrabalarınızdan, mevki ve statü sahibi kişilerden destekler görmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra keyif ve neşe veren bazı yolculuklar gündeme gelebilir, yüksek öğrenimle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tanıtım, reklam, halkla ilişkiler ve hukuksal konulara odaklanmanızı sağlamanın yanı sıra, daha çok okumanız gerekecek.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

5 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 34" R
Ay
Oğlak
25° 44' 23"
Merkür
Koç
16° 54' 24"
Venüs
Boğa
01° 02' 35"
Mars
Balık
29° 45' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 55"
Satürn
Balık
16° 34' 43"
Uranüs
Boğa
22° 20' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 39"
Lilith
Başak
23° 20' 30"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>