Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde yanıltıcı kıyaslamalarla yanlış tespitlerden kaçınmalısınız. Hayatın diğer alanlarında gözlediğiniz insan ilişkileri, geleceği riskli bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz kaygısı yaratabilir.

Kendinizi bağlı hissettiğiniz engellerle daha kararlı mücadelelere yönelebilirsiniz. Sorun yaratmaya çok hazır bir takım insanlara uzak durarak,ilişkilerinizi problemsiz götürüyorsunuz. Ama beyninizin bir kenarında yenilikler var.

Geleceğe dönük bir düşüncenizin ön hazırlıkları yeterli görünmüyor. Henüz önünüzde bir zorunluluk gibi durmasa da, ilerde ciddi boyutlarda ama yararlı masraflara gireceksiniz. arayışlarına gireceksiniz.

Olumsuz bulduğunuz özelliklerinizi tespit ediyor, fakat yeterince üstüne gitmiyorsunuz. Doğal bir yönünüz sizi insan ilişkilerinde baskılıyor. Bu özelliğinizi yararlı hale de getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size de pek şık gelmeyecek. Bir kutlama gününüz var. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz. Aşk Yaşamınız : Bugünlerde yanıltıcı kıyaslamalarla yanlış tespitlerden kaçınmalısınız. Hayatın diğer alanlarında gözlediğiniz insan ilişkileri, geleceği riskli bir aşk ilişkisi içinde olduğunuz kaygısı yaratabilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Değerlerinizi koruma arzunuz kimi zaman acil kararlar almanıza neden olabilir. Tabii ki böyle hallerde durup şöyle bir mantıklı düşünmekte yarar var. Saat 13:53 Ay- Balık burcu geçişiyle, çevrenizdeki her insanın özel, nefes aldığınız her günün ne kadar güzel olduğunu hissedebilirsiniz. Merhamet duygunuzun yükselmesi, içinizdeki inancın büyümesi sonucu kendinizi dış dünyada gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ay-Balık burcu geçişinde, duygusal anlamda kimseye tam olarak açılmayız. Hatta bazı kişiler bizi gizemli ve anlaşılmaz bulabilirler. Ancak sevgi hislerimiz aslında o kadar yoğundur ki, duvarlarımızı aşabilen ve bize ulaşabilen kişiler bunu fark edebilirler. İçimizdeki çocuk bugün ön plandadır. Sevdamızı, yüreğimizdekileri söze ve yazıya dökerek ifade etmek isteriz. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, bulunduğunuz ortamda sevgi ve ilgi görmenizi sağlar. insanlar sizden etkilenir. Güven duygunuz yükselir. Sezgileriniz güçlenir. Kendinizi emniyette hissedersiniz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daima insanlardan farklı olma isteğinarkadaşların tarafından fark edilebilir. Oradan oraya koşturabilirsin.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde hissettiğiniz değersizlik sorunu üzerine bazı çözülmeler yaşayabilir ve neyi neden hissettiğinizin farkına daha iyi varabilirsiniz. Karşı taraftan duyacağınız sözler ve adımlar size kaybettiğiniz değeri geri verebilir Bu noktada sevilmenin değerini daha iyi anlayabilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa ziyaretler, görüşmeler açısından akıcı olanaklar var. Düşüncelerinizde de çok yaratıcı olabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Ancak bazı haberler ya da konuşmalar doğru olmayabilir ve teyit etmeniz gerekebilir. Özellikle işle ilgili yazışmalarınızda daha akılcı ve istikrarlı olmaya bakın. Kardeşlerle ilgili gelişmeler de meşgul edebilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amaçlarınıza uygun hareket ederken size öfke duyanlar da olacaktır. Bu kişileri kafaya takmayın. Kariyerinizi en iyi şekilde sergilemek için tüm gücünüzü gösteriyorsunuz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ve birebir ilişkilerde güç dengelerini gözetmeniz ve kontrol etmeniz gereken bir gün olabilir, ısrarcı, stres yaratabilecek durumlardan kaçınmalısınız. Zihinsel becerikliliğiniz irili ufaklı pek çok işi kolayca çözmenizi sağlayacaktır.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin şefkatli yaklaşımına baskıcı tutumla yanıt vermeyin. Taktığınız maskeyle bugün herkesi korkutup, ürkütebilirsiniz. Yapacağınız ikili görüşmelerde konuya hakimiyetinizle karşınızdakileri kolayca etkilersiniz ama yine de yatırımlarınız için bugün nihai karar almayın. Takıntılı davranışlardan ve insanlardan kaçının. Enerjinizi sömürmesinler.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>