Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detayları Kafana Takabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoş geldiniz. Biraz dışarı çıkıp eğlenmek için herhangi bir plan yapmadıysanız, bugün yapabilirsiniz. Son zamanlar yorgun ve bitkin hissediyorsanız muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Zaman zaman kendi alanınıza çekilmek, dinlenmek isteyebilirsiniz. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeden anlaşılmayı beklemeniz ilişkilerde kopukluk yaratacaktır.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile birlikte kalıyorsan ufak tefek ayrıntıları kafana takıp tartışma konusu yapabilirsin. Odanda daha çok vakit geçirmek sana iyi hissettirebilir. Akşamüzeri telefon görüşmesi yapacağın bir akraban ile arandaki sorunları hallediyorsun. Sağlıksız beslenme tarzını dizginlemen gerektiğin fark edeceksin.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her zaman kendinizi sınırlıyorsunuz. Bugün de sınırlarınızı kaldırmayı deneyerek bir milat yapabilirsiniz. Bugün bu kendinizde gücü hissedeceksiniz. Artık o adımı atmalısınız.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda iken sizi psikolojik açıdan meşgul eden konular, hassasiyetler gündeme gelebilir. Olayları kendi akışında anlamaya gayret göstermelisiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

vKendinizi herhangi bir sebebe veya çıkara bağlı kalmadan huzurlu hissetmek size iyi gelecek. Bugün sizler eyleme geçmelisiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda iç benliğinizle iletişim halinde olmak çok önemlidir. Kafanızdaki olumsuz sesi daha fazla dinlememeye başlamalısınız. Gerçekte kim olduğunuzu ve hayatta gerçekten ihtiyacınız olan şeye nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık, oldukça başarılı bir gün yaşıyorsunuz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konuların öncelik taşıyacağı, yatırım araçlarıyla ilgilenebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Özellikle emlak alanında yapacağınız hamleler, sizi ileride oldukça kazançlı çıkarabilir. Yine de, önünüzdeki verileri sürekli olumlu yöne yorma tehlikesini de ortadan kaldırmanız gerekmektedir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık yeni bir ilişkiye girmek ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. Bugünyerinizde kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Geçmişinizde olan olumsuz olaylar, bugün sizi rahatsız edebilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili almayı düşündüğünüz bazı kararların gecikmemesi gerekiyor. Geleceğe umutla bakmanızı engelleyen sebepleri ortadan kaldırmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>