Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüme Kavuşuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Hafızanız oldukça keskin. Ziyaret ettiğiniz yerlerin görüntülerini yıllarca hafızanızda tutabilirsiniz. Zihninzde bir sürü fotoğraf var. Bugün, ziyaret ettiğiniz bir yeri ayrıntılarıyla hatırlayabilirsiniz. Bu, güzel bir ortamda yaptığınız tatil olabilir. Ya da belki de güzel bir konakta, otelde veya şatoda geçirdiğiniz bir hafta sonu.

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Meditasyon için güzel bir gün. Kendine odaklanıp içindeki rehber veya koruyucu melekle bağlantı kurmak isteyeceksin. Güçlü bir iyileştirici enerji mevcut; sana ilham katıyor. Üst benliğine bazı çözümleri sormak isteyeceksin. Cevaplar ise ilginç tesadüfler veya hisler olarak sana gelecektir.Bugün zaman planlamanıza dikkat etmeniz gerekebilir. Her zaman tarihi ve saati takip etmiyorsunuz. Ancak önemli bir görüşmeniz ya da randevunuz olabilir. Ya da bir proje ya da hedef için özel bir bitiş tarihi olabilir. Bütün sorumluluklarınızın kaydını tuttuğunuzdan emin olun. Böylelikle hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini her zamankinden daha zor bir durum içinde bulabilirsin. Yardım için sevdiklerine başvurmak senin için önemli olacak. Onların yardımı sayesinde kendini toparlamak daha kısa zaman alacak. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmekte fayda var.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Güne finansal düzenlemelerle başlayabilir ve plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra ilahi korunmalar, ilahi şanslarla karşılaşabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir, doğru tahminler yapabilirsiniz.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karışıklıklar sona eriyor. Kararsız kaldığın konularda, bir büyüğüne danışman çözüm yolunu bulmanı kolaylaştırabilir. Yaşam alanınla ilgili yapacağın değişiklikler ile evinin havasını değiştireceksin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, seninle kırgınlık ve kaygılarını paylaşmak isteyebilir. Bu dönemlerde ona daha çok destek vermek isteyeceksin. Sağlığınla ilgili konularda kendini yetersiz hissetmen, rutinlerini yeniden belirlemene neden olabilir.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış kişilerle yanlış diyaloglar içerisindesiniz. Baskı kurmak istediğiniz kişilerde kişisel değeriniz olmayabilir. O yüzden söylediklerinizin veya davranışlarınızın bir anlamı olmayabilir, bu tür kişilerle muhatap olmak yerine sessiz kalarak davranışlarınızla kendinizi anlatmanız daha doğru olacaktır.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçenizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlarla işlerinizi toparlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi net bir şekilde ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ütopik hayaller kurmaya meyilli olabilirsiniz ve bazı şeyler havada kalabilir.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.

8 Aralık 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızla temasa geçin ve hiçbir şeyi halının altına süpürmediğinizden emin olun. Eğer gerçeklerden kaçınmaya çalışıyorsanız, uyarı vermeden ortaya çıkabilirler, ancak sizi korkutmalarına izin vermeyin! Bunun yerine, onlarla yüzleşin ve ilgili kişilerin de bu tavrınızı görmesini sağlayın. Zihniniz biraz dağınık olabileceğinden, yaptığınız hesap ve planları bir kez daha kontrol etmek iyi bir fikirdir.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri almanız zorlaşır. Uyumlu olmalısınız.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fazlaca harcama yapmaya, riskli alım-satım kararları vermeye eğilimli olduğunuz bir gün. İyi düşündüğünüz konuları bile bir kez daha düşünmenizde fayda var. Ticaretle ilgili konularda da problem yaşayabilirsiniz.

8 Aralık 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün istediğiniz şartları sağlamak için bekleyeceksiniz. Sürekli bir değişim içindesiniz ve şartlarınızı zorluyorsunuz. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız. Baş ağrılarınız olabilir.

8 Aralık 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 41" R
Ay
Terazi
11° 35' 33"
Merkür
Boğa
04° 52' 44"
Venüs
Boğa
24° 32' 07"
Mars
Koç
14° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 17"
Satürn
Balık
18° 02' 41"
Uranüs
Boğa
23° 27' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 41"
Lilith
Başak
25° 27' 28"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>