Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Rotanı Bulur Bulmaz, Yola Çıkacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Eviniz gerginlikle dolu bugün telaşlı bir yer olmaya yatkın. Aile üyelerinin hepsi çiğneyebileceklerinden daha fazla ısırmış görünüyorlar ve iyi birer arkadaş olamayacak kadar stresli görünüyorlar. Romantik partneriniz de üzerinde çok fazla kariyer baskısı hissediyor olabilir ve bu nedenle öfke nöbetleri geçirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın ve herkesin kendi zorlukları üzerinde çalışmasına izin verin.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Zihnin ilginç bir berraklığa sahip. Düşünme biçimin de egonun isteği doğrultusunda faaliyet gösteriyor olacak. Kilit nokta ise duygularının kendini göstermesine izin vermen olacaktır. Sorumluluğu alarak yapmak istediklerinin peşinden gitmelisin. Son birkaç gündür düşüncelere dalmış vaziyettesin; önümüzdeki günler ise daha çok eylem odaklı olacak.Bugün aile üyelerinizle yakın ilişkiler kurmak için zaman ayırın. Zaman zaman bağlarınız zayıflamış gibi hissetseniz de onlardan kopmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Hepsiyle iyi ilişkiler geliştirmeseydiniz, kendinizi tam hissetmeniz kolay olmayacaktı. Kendi tarzınızla onların sizin için özel olduklarını ve değilse eksik hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Böylece daha güçlü bağlar kurma yolunda uzun bir yol kat edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 04:12-14:48 arası boşlukta ilerliyor. Saat 14:48'de Koç burcuna giriş yapıyor. Enerjinizi ailenize ve evinize harcayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Her şeyi bir kenara bırakıp sevdiklerinizle vakit geçirmek sizi mutlu edecektir. Güneş-Neptün arasındaki uyumlu görünüm sayesinde şansınıza siz bile inanamayacaksınız. Tam da olmasını istediğiniz şeyler bugün bir anda olumlu sonuçlanabilir. Aşkta da şansınız açık.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim, kısa yolculuklar, görüşme ve ziyaretler açısından hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sabırsız, aceleci tutumlardan uzak durmayı ihmal etmemeli, sakinliğinizi korumalısınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal beklentilerinizde bazı aksamalar söz konusu olabilir. Bunların aşılmayacak şeyler olduğunu tekrar hatırlamanızda fayda olacaktır. Ortaklı finansal gelişmeler ile beklentilerinizi aynı hizada tutmayı başarırsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların, konuşmaların, eğitimlerin olduğu hızlı bir gündesiniz. Gün içindeki bu hızlı tempo sizi sabırsızlaştırabilir. İlişkilerde huzursuzluk olabilir. İşlerde yaşanan aksamalar yüzünden kaynaklanan sıkıntıyı, olumlu bir şekilde çözme yoluna gitmelisiniz. Sizi mutlu eden olaylar, keyiflenmenizi sağlayacaktır.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızı eyleme dönüştürürken size destek olanları görerek keyifli hissedebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde çok yoruldunuz. Kariyer alanında belki de aile içinde sizi zorlayan durumlar oldu. Yakınlarınızla ve dostlarınızla sohbet etmek, bir araya gelmek size çok iyi gelecek.

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğiniz hakkında önemli planlar yapıyorsunuz. Bugün oturup sizin için ne daha iyi olur onu araştırmanızda fayda var. Çevrenizdeki insanlara danışın, internetten araştırma yapın ve sizin için en iyi seçeneğe karar verin.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim, bugün sizi yüksek bilince taşır. Düşüncelerinizi, hislerle birleştirip yeteneklerinizi kağıda dökerek açığa çıkarabilirsiniz. Şiir yazmak, beste yapmak için harika bir gün. Üçüncü gözü açık, duru görü sahibi kişilerle yapacağınız sohbetler paha biçilmez olacaktır.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlilik gibi ikili ilişkilere resmiyet kazandıran bazı adımlar atabilirsiniz. Bu aynı zamanda ortaklı bir işe imza atma durumu da olabilir. İş hayatınızda bir devrim yapabilecek güçtesiniz. Oğlak burçlarının kariyerleri konusunda atacakları ciddi adımlar var. Çok fazla para harcıyor olabilirsiniz. Biraz dikkat etmeniz gerekiyor olabilir. 

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; günün ilk yarısında zihnin karışık olduğundan olayları daha duygusal ve gerçekçi olmayan bir gözle değerlendirebilirsin. Öğle saatleriyle birlikte eve, aileye veya gayrimenkule dair konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yaşamınla ilgili harekete geçmek isteyebilirsin.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>