Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yalnız Dinlenmeyi Seçiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 70%

İnanılmaz ruhani becerileriniz ile gerçeğin belirsiz olduğu meselelere ışık tutabilirsiniz. Muhteşem duyarlılığınızı, maddenin kalbine inmek ve gerçek çekirdeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu tür davranışların muhtemelen insanlarla olan konuşma ve tartışmalarla geleceğini unutmayın, ki bunun olacağından neredeyse emin olabilirsiniz. Bunun sizi aldatmasına izin vermeyin. En önemli şey, gerçeğin ortaya çıkacak olmasıdır

İmkansızın gerçekten olabileceğini hayal etmek mantıklı mı? Evet, bugün olabilir! Son bir kaç hafta boyunca bir proje üzerinde çok çalışıyor olabilir, bir satışı tamamlamaya veya bir terfi almaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bugün, teşvik edilebilir ve çok çalıştığınız için ödül alabilirsiniz. Kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda detaycı planlamalar yapabilir, risk almaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. İlişkilere ve hayata dair şüpheci yaklaşma eğilimi artabilir. Kendi içinizde kendinizi farklı duygu ve düşüncelere götürebilirsiniz. Gerçekçiliği koruma, şüpheleri açıklık sayesinde giderme zamanı. Aile ile maddi & manevi paylaşımlar olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun geçen bir haftanın ardından dinlemeyi hakkettiğini düşünüyorsun. Arkadaşlarının davetlerine kulaklarını kapatıp evde yalnız olmayı tercih edebilirsin. Giyiminde kullandığın sürekli renklerde değişiklik yapıp daha renkli giyinmeye başlayabilirsin. Ailen yeni tarzını beğeniyor.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerine düşündüğünüz konularda çıkmazda kalabileceğiniz bir gün. Belki de bitmesi gerektiği için sonuca varamıyorsunuz. Hayatınız oldukça zor ilerliyor olabilir. Soğukluğunuzu bir kenara bırakarak yardım almalısınız veya konuları tamamen bitirmelisiniz. Karar sizlerin olacaktır.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararları sürdürmek ve her gün hedefinize küçük bir adım atmak sizi beklediğiniz başarıya götürecektir. Dualar ve ritüeller için uygun bir gün.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takıntılı insanlarla uğraşmak her zaman can sıkıcıdır. Ancak bu takıntılar aşırı seviyeye geldiğinde korkutucu olmaya başlar. Böyle bir şey hissetmeye başladığınızda o insanlardan uzaklaşmanız gerekir.

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edecektir. Gelir ve giderlerinizi gözden geçirebilir, finansal hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Metafizik ve okult konular üzerine kafa yorabilir, bu alanlarda araştırmalar yapabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde hassasiyetler gündeme gelebilir. Evliliğinizde veya birlikteliğinizde uyum, denge ve eşitlik her zamankinden önemli olabilir sizin için. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün, yanınızda yakın olduğunuz kişiyi arayabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sevgi ve saygıya aşktan daha çok önem veriyorsunuz. O da bir ilişkide sizin aradıklarınızı arıyor. Uyumunuzun bir nedeni de bu. Bu aralar tek sorunlu alanınızhayatınız. Sizin dikkatinizi başka tarafa çekmek hatta sizi bıktırmak, vazgeçirmek istiyorlar, sabır gösterirseniz uzun süre elde edemeyeceğiniz bir başarıya kavuşursunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Yarım kalan diyetinize yeniden başlayabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 34' 15" R
Ay
Başak
12° 50' 36"
Merkür
Boğa
01° 36' 29"
Venüs
Boğa
21° 32' 46"
Mars
Koç
12° 31' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 53"
Satürn
Balık
17° 53' 01"
Uranüs
Boğa
23° 18' 45"
Neptün
Balık
29° 21' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 23"
Lilith
Başak
25° 11' 18"
True Node
Koç
14° 53' 38"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>