Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gökyüzü Seni Uyandırıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

İlişkinizde bir söz verildiği için mutluluk sizi sarmış durumda. Şu anda dile getirilmemiş olabilir ama eli kulağında. Bu ilişkiye duyduğunuz güven yersiz değil. Bir ilişkiniz yoksa, belki de sizden büyük ve işinde başarılı biri yeni ve gelecek vaat eden bir sevgili adayı olabilir. Günün tadını çıkarın.

Bugünün gezegensel dizilimi, profesyonel yaşamınıza sıkı bir şekilde bakmanızı kuvvetle öneriyor. Kariyerinizin veya işinizin sizin için en uygun olan şey olmaması ihtimali olabilir. Muazzam bir yeteneğiniz var ve bunu gösterebileceğiniz bir ortamda çalışmalısınız. Yaratıcılığınızın engellenmesi olasıdır. Peki ya güzel haberler? Yaratıcılığı çıkış noktanız almak için çalışmanız gerekmez. Sizce hafta sonları ne güne duruyor?

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Kendini yoğun tartışmaların sebep olduğu laf dalaşları içerisinde bulabilirsin; ki bu hiç hoşuna gitmeyecek. Senin yapın kucaklayıcı ve bonkördür ama eğer bu özelliklerinden çıkar sağlanmaya çalışılırsa modun aniden tersine döner. Çatışma da ilişkilerin doğal bir parçasıdır. Bunu büyütülmesi gereken meseleler ve kavgalardan öte öğretici bir deneyim olarak görmelisin.Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için anlamlı bir nedene doğru güçlü destek vurgulanabilir. Bu, sizin için en derin tutkularınızı ve fark yaratabileceğiniz arzularınızı ortaya çıkarabileceğinden, sizin için gerçek bir motivasyon olabilir. Yine de, günün gezegensel etkileriyle, neye bağlı olduğunuzu düşünmek için biraz zaman ayırın. Taşınmak ya da sadece görmek istediğiniz şeyi görmek kolay olabilir. Dikkatli ol.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ruh hali, telaş ve değişimlerden biridir. Gardırobunuzu veya diğer eşyalarınızı temizlemek için iyi bir gün. Eski şeyleria ancak kullanılır olanları bodruma sevk edebilir veya ihtiyacı olanlara verebilirsiniz. Ana şey, yeni zevklerinize ve yeni ilişkilerinize yer açmaktır. İ

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyandığın andan itibaren gökyüzünün maviliği içindeki hevesi canlandırıyor. Giriştiğin her işte başarılı olabilirsin. Her şeyin başında istek ve azim olduğunu bugün daha iyi anlıyorsun. Uzun zamandır çözemediğin ailevi bir konu varsa bunu ataletinle çözmeyi başarıyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinin ailesindeki bir sağlık sorunu gündeme gelebilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi huzursuz eden, mutsuzluk getiren negatif insanlardan ve olaylardan artık ayrılmanız gerekmektedir. Denge sağlamak isterken kendinizi yok saymamalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı içsel olarak sizi üzen veya sıkan konuları sindirmeye ayırmak verimli bir zaman dilimine geçmenize vesile olacaktır. Tamamlanıp bitmesi gerekenleri bitirin.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Müdahaleniz dışı gelişmeler gündeme gelirken, dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinizi geri çekebilir, pasif, izleyici bir tutum sergileyebilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kişinin sabrınızı zorladığını hissettiğiniz anlarda ondan uzak durmalısınız. Kimse kimseye katlanmak zorunda değil, bunu aklınızdan çıkarmayın.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yay burcunda seyahat edecek. İçe dönük hissedeceğiniz bugün manevi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.Ay'ın Venüs ile karşıtlığı kendinizi psikolojik olarak yorgun hissetmenize sebep olabilir. Endişelerinizin sağlığınızı etkilemesine izin vermemelisiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konular da yine programsız davranıyorsunuz. Harcamalarınıza temkinli yaklaşın. Duygusal bir gün yaşıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı açık sözlü olurken kırıcı olmamaya çalışın. Son haftalarda verdiğiniz yanlış kararların cezası ile baş başa kalabilirsiniz.

9 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir.

9 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 38' 40" R
Ay
Başak
13° 44' 46"
Merkür
Boğa
01° 42' 26"
Venüs
Boğa
21° 38' 24"
Mars
Koç
12° 34' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 58"
Satürn
Balık
17° 53' 20"
Uranüs
Boğa
23° 19' 01"
Neptün
Balık
29° 21' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 37"
Lilith
Başak
25° 11' 49"
True Node
Koç
14° 53' 45"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>