Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde bir çeşit kıskançlık uyandırıyor. Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek istemiyorsunuz. .

İş yaşantınızda bugünlerde büyük bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimse geleceğinden emin değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime dokunmamalısınız. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir.

Bugünlerde bazı ilişkilerinizde aşırı bir duygusallık içindesiniz. Birkaç arkadaşınız tarafından bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız var. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz. İş, aşk ve sosyallik dengeleriniz mükemmel, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Epeyce zamandır içinde olduğunuz bir uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Bu gelişme sizi yeni tasarımların içine sokabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

03:46'ya kadar boşlukta hareket eden Ay, sizin burcunuzu terk edip Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu saatten sonra maddi konularınız bir hayli vaktinizi alabilir. Özellikle para transferlerinde gecikmeler olabilir. Bugün herkes gibi siz de sert etkiler altındasınız. İşleriniz yolunda gitmediğinde derin bir nefes alın. Bugün tepkilerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle partnerinize ve çocuğunuza karşı agresif bir tutumda olabilirsiniz. Sonradan düzeltmeye çalışsanız da karşı tarafı sözleriniz yaralamış olabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geleceğini yeniden şekillendiriyorsun!Yüksek idealler peşinde koşmak için risk aldığın bir dönemdesin. Bugün belki geleceğini net görmeyeceksin ancak kendin için planlar yapacaksın. Önünü görmek için bazı girişimlerde bulunmanın zamanı olduğunu düşüneceksin. Bu anlamda gezegenlerin seyri senin savaşçı ruhunu destekleyecektir. Ay?ın konumu ise yenilikler için arayışlar yapman konusunda destek olacak. Bir yurtdışı kurs programı ya da buna benzer bir aktivitede yer almak için para harcamak isteyebilirsin. Eğerdeğiştirmeyi düşünüyorsan, bunu yapmak adına ilk adımı bugünlerde atabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Geleceğe dair beklentilerin yeni tanışacağın çevre sayesinde yeniden şekillenebilir?

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Ne yöne gideceğinize karar vermelisiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla, paranız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bütçe yapmak ve harcamalarınızı düzene sokmak sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içi anlaşmazlıklara dikkat çeken günler geçiriyorsunuz. Objektif ve adil olmayı kendinize misyon edinin.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız haberler dikkatinizi yoğunlaştırmanıza neden olacak. Yakınlarınızla görüşebilir, davet ve toplantılara katılabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Biraz ilgili davranın.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu özgürlük ihtiyacınız yüksek ancak romantik konular ya da çocuklar sizi meşgul edebilir. Uzun vadede negatif tesirleri olacak dedikodulardan, aile meselelerinden uzak durun. Özgürleştirici aktiviteler, açık hava etkinlikleri, spor faydalı olur.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü alacak ve verecek konularında isabetli karara varacaksınız. Kurumsal yerlerle yaptığınız işbirliklerinden bugün büyük bir ödeme alabilirsiniz. Güçlü kişiliğinizin değerini bilin. Aile içi harcamalarda ani gelişmeler gündeme gelir. Herkesin ayağını yorganına göre uzatması lazım. Aksi takdirde aylık bütçeniz sizin için yorucu olabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin çarpıcı yönlerinin güç kazanarak sizi ön plana çıkaracağı bir gündesiniz. Özellikle de liderlik beceriniz sayesinde bir grubu yönetmeye başlayabilirsiniz. Yine de bu sırada gereğinden fazla sert olmamalı, bir diktatör gibi hareket etmemelisiniz. Aksi takdride, konumunuzu kaybedebilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 49' 28" R
Ay
Terazi
10° 31' 04"
Merkür
Boğa
04° 45' 11"
Venüs
Boğa
24° 25' 28"
Mars
Koç
14° 18' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 00"
Satürn
Balık
18° 02' 20"
Uranüs
Boğa
23° 26' 53"
Neptün
Balık
29° 24' 54"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 25"
Lilith
Başak
25° 26' 52"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>