Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde duygularınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için uygun bir gündesiniz.

İş yerinizde dış görünüşünüze biraz daha özen göstermelisiniz. Bu sayede hem kendinizi daha rahat hissedersiniz hem de insan ilişkilerinde daha başarılı olursunuz.

Bugün çeşitli yatırımlara yönelmek isteyebilirsiniz. Bunun için bazı ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Böyle durumlarda akıllıca davranmalısınız.

İkili ilişkilerde daha dikkatli olmalısınız. Özellikle sırlarınızı bütün insanlarla paylaşmaktan vazgeçmeyi öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça duygusal olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı yaklaşımlarınız oldukça sıcak ve samimi olacak. Bugün sorunlu olduğunuz insanlarla sorunlarınızı halledebilme fırsatı bulacağınız ve sorunlarınızı ortadan kaldırmayı isteyeceğiniz bir gün olacak.

10 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:34 Venüs-Satürn görünümü, maddi açıdan zorlanmanın işaretçisidir. Pek olumlu düşünmeyiz. Bir mucize bekliyor gibiyizdir. İlişkilerde zorlanma görülebilir. Sorumluluklar ağır gelebilir. Finansal bir çıkış yolu ve çözüm ararız. Çünkü her şey gelip paraya bağlanmaktadır. Sabah saatlerinde önemli konularda karar vermeyelim. Biraz beklemekte yarar var. Saat 07:18 Ay-Aslan burcu seyri, kendinizle barışık olmanın ve çocuksu bir doğallığın işaretçisidir. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu canlı duruşunuzla gözlerin üzerine çevrildiğini fark edeceksiniz. Bu hoşunuza gidecektir. Saat 08:13 Ay-Mars karşıt etkisi, bireysel hareket etmenin, özgüven duygumuzla fikirlerimizi dile getirmenin, yeni ve eğlenceli bir şeyler yaşama arzumuzu yükselticidir. Baskıya gelemeyiz. Kafamıza bir şeyi takmışsak ondan vazgeçmeyiz. Dostlarımızla bir araya gelebilir, özel bir gün geçirebiliriz. Saat 11:22 Ay-Uranüs görünümü, hayatın güzelliklerini yaşamak, en kaliteli olana ulaşmaktan yanayız. Kimsenin bizi denetlemesine, şöyle yap demesine tahammülümüz yok. Saat 12:50 Ay-Venüs görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtabilmenizde size ışık olur. İster para isterse aşk anlamında olsun kendinizi şımartmak, mutlu etmek istersiniz. Saat 15:31 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir.

10 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sıkıntıların, çalkantıların son bulacağı bugünleri iyi değerlendirmelisin. Bugün haddinden çok çalışmak seni yorabilir hatta İş nedeniyle ani bir şekilde şehir dışına çıkman gerekebilir. Kamusal alanda çalışan bir Yay burcuysan, yapılan yeni düzenlemeler senin için avantaj olabilir. Fikirlerini yayarken baskıcı bir tutum içinde olmamaya özen göstermen gerekecek çünkü bu tavrın sert bir şekilde sana dönebilir. Aşk hayatında cesur adımlar atmaktan çekinmezsen yeni ilişkiler için beklentilerin olumlu gelişebilir. Evli ya da İlişkisi olan bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin yakın arkadaşıyla yaşadığı gerginlik sohbetinizin ana konusu haline gelebilir.

10 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizden dahi gizlemek istediğiniz bazı korkularınız ve endişelerinizle yüzleşebilir ve bunlara bir çözüm bulma amacıyla içsel bir sorguya varabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemeli ve hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün. Kişisel gelişiminizle ilgilenebilir bu konularda almak istediğiniz eğitimleri düşünebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. İlginizi çeken bir konuda yeni bir sosyal çevreye katılmanız mümkün. Farklılık isteği içinde hayatınız da dönüştürmek istediğiniz her şeyi tekrar gözden geçirebilirsiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ummadığınız anda başlayacak yeni bir arkadaşlık hayatınıza renk katacak. Kısa zamanda mesafe kazanacağınız gibi fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

10 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili alanlarda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Parasal sorumluluklarınız hayata geniş ve rahat açıdan bakmanızı engelleyebilir. Para mevzusunun sevdiklerinizle aranıza girmesine izin vermeyin.

10 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, size hiç yakışmayan asık ve somurtkan bir suratla dolaşmaktan şiddetle kaçının.Karşınızdaki insanın hevesini kırmadan ve neşesini kaçırmadan yapacağınız eleştiriler çok fayda sağlar. Aksi takdirde bu insanın sizden zamanla uzaklaşmasına neden olursunuz. Bu da uzun vadede sizi zor duruma düşürür. Aile içi paylaşımların can sıkıcı detaylarıyla uğraşabilirsiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. (22 Aralık-21 Ocak)Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

10 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 27" R
Ay
Oğlak
23° 22' 49"
Merkür
Koç
16° 50' 32"
Venüs
Boğa
00° 49' 45"
Mars
Balık
29° 37' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 29"
Satürn
Balık
16° 33' 48"
Uranüs
Boğa
22° 20' 21"
Neptün
Balık
28° 54' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 04"
Lilith
Başak
23° 19' 21"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>