Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dünden beri içiniz içinize sığmıyor. Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı addediyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

Problemin arkasındaki sorumluyu biliyorsunuz. Bunun bir kötü niyetten değil mesleki yetersizlikten kaynaklandığının da farkındasınız. Bu yüzden sorumlunun zarar görmemesi için bugün onunla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Para işlerinde çok kontrollüsünüz. Dünyada hiçbir gerekçenin size müsriflik yaptıramayacağı inancındasınız. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz.

Bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda hiç gerekli değilken atılgan davranıyorsunuz. Bu o durumun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:40  Merkür-Pluto mücadeleci görünümü, Çarşamba günümüzün ilk etkili görünümüdür. Bu enerji,  işlevini yitirmiş veya artık anlamı, önemi kalmamış her şeyin  devre dışı bırakılması anlamındadır. Kazancımızla alakalı konularda endişeli olabiliriz.  Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak   mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur. Gerginlikten uzak durmanın yolu, kibar bir şekilde görüşmektir. Baktınız ki, anlayacakları yok. En azından birkaç gün daha beklemek yararlıdır. Saat 02:33 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçişi,  aktif hareket etmemizi, kendimizi ifade ederek günü arzuladığımız şekilde geçirmemizi sağlayıcıdır. Saat 13:50 Venüs-Neptün karşıtlığı  bilhassahayatı ve ilişkilerinizin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde  problemler yaşıyorsanız bugün acil kararlar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. Durumumuzu risk  altına almamalıyız. Bir sorunumuz varsa bunu kesip atmanın yolu, öncelikle düşünmekten, iyice analiz etmekten geçiyor. Diyelim ki, istediğimiz gibi gitmiyor diye işten ayrıldık,  ilişkimizi bitirdik veya  birileriyle yollarımızı ayırdık.  Eğer pişman olmayacaksak, bunu yapmak mantıklı ise, sizi anlıyorum. Ancak öyle de olsa bugün  yine düşünmekte yarar var. Yoksa hoşçakal demek kolay ama sonrası ne olacak? Saat 20:32 Ay-Pluto görünümü yapılan işlerden elde edilecek paraların göstergesidir. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 21:37 Merkür-Jüpiter olumlu görünümü, yolculukları, görüşmeleri, yeni arkadaşlıkları işaret ediyor. Keyifli iletişim, anlaşmak, tanışmak yönünden de etkin bir akşamdasınız. Günün güzellikleri bizlerden yana olsun. Gerçek sevgiye her dem selam olsun. Kalben en güzel dileklerimle,

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ilişkilerinizi yoğun tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Koç'ta ilerleyen Ay, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak ve geçmiş bilgi birikiminizi kullanacaksınız. Finans konularında yaşadığını pürüzleri en kısa sürede toparlayabilirsiniz.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bugün ve yarın, bu konularda yaşanabilecek hassasiyetleri göz önünde bulundurarak herkese biraz zaman tanımanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde söyleyeceğiniz herşey karşıdaki kişiler tarafından bir tehdit, şikayet, eleştiri veya uyarı olarak algılanabilir. Karşınızdaki kişileri kırmadan, farklı yaralarını tetiklemeden veya geçmişte yaşananları hatırlatmadan diyalog kurmak istiyorsanız birkaç gün beklemeli veya çok dikkatli konuşmalısınız.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınız artıyor. Yeni ve orijinal fikirleriniz takdir toplayacak. Kendinizi etkili ve enerjik şekilde ifade edecek, bulunduğunuz ortamda kolayca öne çıkacaksınız. Zevklere yönelik harcamalarınız olabilir. Para harcamakta oldukça eli açıksınız. Neyse ki borsadaki yatırımlarınızla ilgili talihli gelişmeler gözüküyor.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVLİ olan ya da ciddi bir ilişki yaşayan Yaylar, karşınıza çıkacak yeni bir insanın aşırı ilgisi hayatınızda yalnışlara sürükleyebilir sizi.

10 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>