Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Nostaljik Bir Gün Olabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 70%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Bugün, uğraşacak hiçbir şey olmaksının kendinizle biraz zaman geçirmekten endişe duyuyor olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın bazı yönlerini keşfederek, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek isteyebilirsiniz, şu ana kadar "daha ciddi şeylerle" boğulmuş olabilirsiniz. Harika! Neden savaşmalı? Daha önce hiç hakkında düşünmediğiniz bir şeye yeteneğin olduğunu keşfedebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun süre dayananın. Eğer kararlıysanız, keşfedilecek zamanı bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

10 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birlikte olmak istemeyen iki kişiyi bir araya getiremezsiniz. Bu çabanız işe yaramıyorsa, vazgeçin. İki kişi arasındaki manyetik çekiş üretebileceğiniz ve hatta teşvik edebileceğiniz bir şey değildir. Sadece olması gerektiği zaman olacak. Bu şeyi yapamayacağın için kendini suçlu hissetme. Sadece enerjinizi farklı bir yere getirin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erken başlasan da kendini tekrardan yatağa atmak için vakit kolluyor olabilirsin. Ailesi ile yaşayan bir Yay burcuysan geç saatlere kadar onlarla hasbihal etmek seni yormuş olabilir. Biten ilişkinin özlemini duyuruyorsun. Fakat bu konuda gurur yapabilirsin. Eski fotoğraflara bakıp anıları gözünde canlandırıyorsun. Eskiyi bolca anacağın bir gün geçirebilirsin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularınızda ya da ortaklıklarınızda öngöremediğiniz bazı yol ayrımları söz konusu olabilir. Bunlar motivasyonunuzu azaltmasın. Elbet önce kendi menfaatlerinizi korumalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

10 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında harcamalara dikkat edin. Güzel şeyler için daha cömert davranabilirsiniz. Ayrıca maddi bir konu üzerinde daha çok durabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü sakin ve kontrollü geçirmeniz önemli olacaktır. Özellikle Mülakata girecek olan Yay'lar soruları doğru okuduğunuzdan emin olmaya dikkat edin.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes sizinle aynı şeylere gülecek diye bir zorunluluk yok. İnsanların mizah anlayışları farklı olabilir. Buna saygı duymalısınız.

10 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcuna giriş yapacağı 12:38'e kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerini kişisel bakımınızla ilgilenerek değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Oğlak burcuna girişi finansal konuları ön plana çıkarıyor. Öğleden sonraki saatleri bütçe planlaması yaparak değerlendirebilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza çıkan her zorlukta yolunuzu çevirmekten vazgeçin. Bugün seçtiğiniz yola sahip çıkın ve projelerinizden vazgeçmeyin. Sağlık ve kondisyon düzeyiniz bugün gelişme kaydediyor. Eskiye göre daha iyisiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız kişilerle maddi yapılanmaya girebilir ve ortak kazançlar tablosu altında bir takım çalışmalara yönelebilirsiniz. Bugün, her konuda çeşitli ve farklı olaylar ortaya çıkacak. Sezgilerinize güvenmenize rağmen, mantığınız her zamana çok daha fazla değer kazanıyor. Beklediğiniz haberler gündemde.

10 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>