Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İş Değişikliği Gündeminde Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün güzel kıyafetler giyip takılar takının ve felekten bir gün çalmaya hazır olun. Bugün arkadaşlarla dışarı çıkmak, sosyalleşmek ve harika bir zaman geçirmek için harika bir gün. Endişelerinizi bir kenara bırakıp eğlenceli ve neşeli bir gruba katılın. Yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin, istediğiniz her kapıyı tek tek açabildiğinizi göreceksiniz.

Önümüzdeki gün, profesyonel geleceğinizin yapbozunu oluşturan parçaları biraz daha bir araya getirmelisiniz. Şu anda kariyeriniz veya çalışmalarınız için seçmiş olduğunuz yol için bir coşku eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Bazen hepsini bırakmak ve başka bir şey başlamak için güçlü bir özlem duyuyorsunuz. Nedenler tarafından yönetilen bu gün, konuyla ilgili duygularınızı netleştirebilir.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Etkinlikten etkinliğe koşturmayı normalde seversin ve bir yerde çok az durursun. Buna rağmen bugün uyuşuk hissediyorsun. Bir süredir görmediğin bir arkadaşını ziyaret etmek istiyor olsabilirsin. Bu kez oturup beş dakikadan fazla konuşmak istiyorsun! Bu huzursuz, merküryen doğan uysallaşacak ve daha yavaş, ayakları yere basan bir enerji hissedeceksin.Bugün kendinizi normalden daha agresif hissedebilirsiniz. Mevzu istediğinizi elde etmek olduğunda bu çok işinize yarayabilir; yalnız bu süreçte kimseye zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Merdivenin tepesine ulaşmak için birilerinin üstüne basıp geçmek pek tabiatınıza uygun bir şey değil ve böyle bir şey olursa muhtemelen çok üzülürsünüz. Hedeflerinizi elde etmek için mümkün olan her yolu deneyin. Emin olun ki size uyan ve bu esnada ucu başkalarına dokunmayan bir şeyler bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şüpheci, araştırmacı ve meraklı tarafınız daha baskın olabilir. Riskli yatırımlar ve finansal konularda risk alma eğiliminiz artabilir. Yüklü bir kazanç elde edebilmek için bir yatırım aracıyla ilgilenebilirsiniz. Gizli işlerden kaçının.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil için ayırdığın bugün mesai yapıyor olmanın verdiği hayal kırıklığı ile güne başlayacaksın. Bu durum bir andadeğişikliği konusunu gündemine taşıyabilir. Kendini garanti altına almak isteyeceksin. Bugün, su burcunda Yeniay meydana gelecek. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, bugün onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilir ve ufak sürprizler hazırlayabilirsin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde biraz sert olabilir ve öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Her alanda gerilim yaşamanız sizi mutsuz etse de biraz duygularınızı kontrol etmeli kendinizi tekrar zor duruma sokmamalısınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli hissettiğiniz her alanda sosyalleşmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda disiplin arayacağınız bir dönemde olduğunuz için partnerinizden netlik bekleyebilirsiniz

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önce sizi hayal kırıklığına uğratmış veya zor durumda bırakmış bir insana karşı üstünlük sağlayabilirsiniz. Hoşgörülü olmak güzel bir erdemdir fakat bunun saflık olarak algılanmaması için bazen sert bir tavır takımınız gerekebilir. Seçiminizi geçmişi unutmadan yapın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizlebirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız, büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkacaksınız. İş yerinizde kararsız kaldığınız zamanlarda içgüdülerinize güvenin. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha sinirli ve stresli hissedebilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yaşamınızdaki doğru ve yanlışlarınızı yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişinin sizden beklentileri var. Bazı umursamaz tavırlarınız yüzünden, aranızdaki sorunların büyümesine neden oluyorsunuz. Farklı olduğunu ona anlatmalısınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>