Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğu çoktan hak ettiğinizi biliyorsunuz. Sonunda da hak ettiğiniz mutluluğa kavuştunuz. Bugün ikinizin de aklından aynı program geçiyor. Gerçekleşme olasılığı yüksek gözüküyor.

Değişik planlarınızın hayata geçmesine dair kuşkularınız vardı. Bu kuşkular yerini umuda bıraktı. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek gelişmeler olabilir.

Hayatınızdaki tek olumsuzluk zaman zaman para sıkıntısı çekmeniz. Bugün ve önümüzdeki günlerde yapmak istediğiniz bazı şeyleri ekonomik nedenlerden dolayı gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olumluluklarla dolu. Hafta başından beri planladığınız işlerinizi halledecek ve önemli bir randevunuzu gerçekleştireceksiniz. Özel yaşamınızdaki doyum hayata iyimser bakmanıza neden oluyor. Sizi beğenip örnek alan biri, bugün bir konuda sizi eleştirebilir. Kendinizi savunmaya geçmeden önce eleştirisinin doğru olup olmadığını değerlendirmenizde yarar var.

11 Kasım 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:45 itibariyle Ay-Koç burcu geçişiyle Cuma gününe adım atıyoruz. Özgür olmak arzumuz yükselir. Kovalayan değil, kovalanan kişi olmak isteriz. Cazip yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Aktif bir şekilde hareket etmekten hoşlanırız. Saat 07:06 Ay-Mars görünümünde gayet olumlu bir etkidir. Sizin hem çevreniz hem de aşkta arzularınıza göre hareket etmenizi sağlar. Planlarınız istediğiniz şekilde yürür ve gelişir. Dostlarınızdan, yakınlarınızdan destek görürsünüz. Yolculuklar, dostlarla, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz şekilde organize olabilirsiniz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

11 Kasım 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Eski bir arkadaşınızın tekrar karşınıza çıkma ihtimalini de, unutmamalısınız. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır.

11 Kasım 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu sıralar yeni kişilerle tanışarak motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Fakat bir yandan da gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeye özen gösterin. Günün Atmosferi:Bu hareketli günü daha da enerjik bitiriyoruz. Gece saatleri bazılarımız için gergin ve sıkıntılı olmuş olabilir. Fakat sabah saatlerinde tüm bu negatif enerjiler son buluyor. Kendimizi daha dinamik ve pozitif hissetmeye başlıyoruz. Mücadele isteyen işlerle meşgul olabiliriz. Bu gece saatlerinde ise, biraz sınırlarımızın ötesine geçiyoruz. Aşırı harcamalar, alkolü fazla kaçırmalar gibi abartılı davranışlar söz konusu olabilir. Kendimizi her açıdan kontrol altına almalıyız.

11 Kasım 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda daha kolay risk alabileceksiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız.

11 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni bir aşka başlamak sizin için mümkün. Zodyak tablosunun nadir şanslı burçları arasındasınız. Aşkta zaten kaybetmediğiniz gibi karşınızdaki partnerinizi de çok mutlu edebiliyorsunuz. PARA: İşinizde sıkıntı olmamasına rağmen daha önce yapılmış lüks harcamaların bedelini ödüyor gibisiniz. Maddi sıkıntı çekebilirsiniz.

11 Kasım 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Kasım 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek veya evinizde miskinlik yapmak isteyebilirsiniz. Parasal anlamda gücünüz yerinde olacak. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınız var.

10 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınıza önem vereceğiniz, ateşli bir cuma akşamı deneyimleyebileceğiniz fırsatlara sahip olabileceksiniz. Gün boyunca bilhassa çocuklarınızla ilgili faaliyetlerde bulunabilirsiniz.Çocuklarınız yoksa spor ve bilhassa riskli beden hareketleriyle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Dikkatli olmakta ve küçük kazalara karşı temkinli olmakta fayda var. Akşam için dışarıda olabileceğiniz ve eğlence ortamlarında sevdiklerinize liderlik edip organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir ruhsal enerjiyle bezeli olacaksınız.

11 Kasım 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Kasım 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>