Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dalgınsın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Toparlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Tercihleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetiniz olan konular sizi bir kenara itmemelidir. Duyarlılığınızı, düşüncelerinizi ortaya çıkarmak için konuşmalı ve varsa daha fazlasını yapmalısınız. İkili ilişkilerle ilgili belirsizlikleri ortadan kaldıracak bir adım atabilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmakta zorlanmayacaksınız. İletişim becerileriniz de oldukça güçlü olacak, bu yüzden etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla anlaşabileceksiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve bugünü kendinize vakit ayırarak geçirmeye gayret edin. Özellikle sağlık ve beslenme konularına dikkat etmenizde fayda var. Her şey yolunda gidecek, keyifli bir gün geçireceksiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün kendini yapman gerekenleri tamamlayamamış gibi hissedebilirsin. Son zamanlarda artan sorunlulukların biraz dalgın olmana neden olabilir. Fakat öğle saatlerine doğru konsantrasyonunu toplayıp, işine dört elle sarılacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin.

11 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili bazı farkındalıklarınız olabilir. Bu bir kabul etme, idrak etme şeklinde olduğunda, bu olgunluğa erişmenin karşılığını fayda olarak görebilirsiniz. Yaşam standartlarınız ve düzeniniz konusunda yenilikler yapmak daha özgür ve iyi hissetmenizi sağlayabilir.

11 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Maceracı yönünüz ortaya çıkabilir ve yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla organizasyon yapacağınız zamanlar var. Sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Böyle bir durum içerisinde kalmak sizi bir hayli meşgul edebilir sonunda ise bir problem olmadığını gördüğünüzde boşuna meşgul olduğunuzu hissedebilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına bir merdiven çıksa adımları beşer beşer atlayacak kadar sabırsız olabilirsin. Ancak bazı şeyleri yavaş yavaş, olması gerektiği gibi yaşaman gerekiyor. O yüzden aceleci davranmamalı ve kendine dikkat etmelisin bugün.

11 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kişisel ve ev içi uğraşlarınız için hayatınıza taze bir enerji getiriyor. Bunu kendinizle yeniden bağlantı kurmak için güçlü bir teşvik olarak düşünebilirsiniz çünkü ileri adım atmadan önce duygularınızı ve kontrol etmek için harika bir zaman olabilir. Aile, ev hayatı veya yaşam koşulları ve düzenlemeleriyle ilgili yeni bir başlangıç ​​yolda. Gün, ev hayatınıza veya kişisel yaşamınıza özel olarak dikkat göstermeniz gerektiğini vurguluyor. Fikirleriniz ve planlarınızla doğal olarak liderliği ele alıyorsunuz ve ayrıntılara olan bakış açınız iyi durumda.

11 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor. Bugün, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardımda edebiliyorsunuz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

11 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca kardeşlerinizle, yakın çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz.

11 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi sizin veya birlikte olduğunuz kişinin ailesinden birisi takip ediyor. Gözü sürekli sizin üzerinizde aslında bu ilişkiyi pek tasvip etmiyor ve bir hata yapmanızı bekliyor. Bu konuda dikkatli olun. Aşırıya kaçan inadınız mesleğinizde dezavantaj oluşturuyor. Başarıyla gelecek saldırganlıklardan kaçınmalısınız. İktidar hırsınıza yenilmeyin. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinize dikkat etmiyorsunuz.

11 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 48' 00" R
Ay
Terazi
22° 39' 09" R
Merkür
Boğa
06° 11' 04"
Venüs
Boğa
25° 40' 16"
Mars
Koç
15° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 21"
Satürn
Balık
18° 06' 14"
Uranüs
Boğa
23° 30' 24"
Neptün
Balık
29° 26' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 25"
Lilith
Başak
25° 33' 37"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>