Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde gözlerinizi yerden kaldırmanız, çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla ideal bir sevgili olarak duruyorsunuz.

İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz. Bugün verimli bir telefon görüşmeniz olabilir.

Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor. Dengeleyemiyorsunuz. Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil.

Aşkı, düşüncelerinizdeki kadar özgürce yaşama isteğinizde karşılaştığınız problemler, bileklerinizi statükoya uzatmanıza neden olmamalı. Kendiniz gibi bir aşığı bulmanız hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, gelecek günlerde açığa çıkmak isteyebilir. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Bazı inatlaşmalardan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi önemsediğinizi gösteriyor. Refah bir yaşam, konforlu ortamlarda bulunmak arzunuz şu aralar gayet yoğun. Ancak mali durumunuz bazı isteklerinizi gerçekleştirmenize yetmiyorsa sizin de biraz dikkatli olmanızda yarar var. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz girişimlerde bulunmak yerine dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Gecikmeler olabilir. Saat 18:45 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkar. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Partnerinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, hem kendinizi güçlü ifade etmenizi hem de inandığınız bir yolda ilerlemenizi sağlayan bir kuvvettir. Ancak bir tavsiyede bulunayım. Sadece bildiğiniz çevrede değil, farklı ortamlara da giriniz. İnsanlarla tanışınız ve yeteneklerinizi gösteriniz. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, size şans verici, pozitif bir etkidir. Burcunuzda ilerleyen jüpiterin bu desteği moralinizi yükseltir. Güzel haberler alırsınız. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel gündemde bugünlerde sinirlerini bozacak durumlar oluşabilir. Rekabetçi duygulardan sıyrılmak adına ortamlardan uzak durmak isteyebilirsin. Stresten uzak durmak için gününü dışarda sevdiğin insanlar ile geçirebilirsin. Çok sevdiğin ve sahiplendiğin insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsin. Onlarla geçirdiğin zamanla, çevrendeki diğer insanlarla geçirdiğin zamanı kıyaslaman da mümkün. İlişkisi olan bir Yay burcuysan kıskançlık duygusunu biraz daha kontrol altına alman gerekebilir. Çocukları olan bir Yay burcuysan, eğitimleriyle ilgili yeni düzenlemeler yapacaksın. Hobilerine, yeteneklerine, kültürel etkinliklere verdiğin önem, zihnini arındıracak alanlara yönlenmeni sağlayacak.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızın güçleniyor olması sizleri bazı hedeflerinize daha rahat ilerletiyor olabilir. Sadece sizden beklenilen sorumluluklara karşı biraz daha hoşgörülü olmalısınız.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için her türlü çabayı gösterebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yetenekli olduğunuz konuları daha fazla parlatmak isteyebilirsiniz. Başkalarından destek almak isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz ile birlikte keyifli programlar yapabilir, sinema, tiyatro ve eğlence yerlerine gidebilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alım satım konuları, harcama ve alışverişler gündeminize gelirken maddi konularda biraz daha dikktatli, temkinli davranmanız gerekebilir. Bütçe ve hesap işlerinde daha özenli olmanız yerinde olablir. Akşam saatlerinde iletişim hızlanabilir.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En büyük macerası kendi olan Yaylar, bugün beklenen fırsatlar gelişebilir. Akşam üstü yeni başlangıçlar olası. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak konulara başlayabilirsiniz. Gün boyu ben merkezci tutumdan sıyrılıp idealist yaklaşımlarda bulunmak önemli.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, aşk hayatınızdaki trafiği hızlandıracak. Yeni tanıştığınız bir kişiyle aranızda elektriklenme meydana gelebilir. Kısa yolculuklara çıkabilir, hızlandırılmış eğitimlere katılabilirsiniz. Kardeşlerle iletişime dikkat!

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra her şey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 36" R
Ay
Balık
10° 17' 17"
Merkür
Koç
18° 28' 14"
Venüs
Boğa
04° 57' 28"
Mars
Koç
02° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 51' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 39"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>