Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Rutinden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle her zamanki muhabbetler yerine bugün ikinizi de merak ettirecek konulara odaklanman gerekebilir. Daha yeni şeylere kendinizi açmanız güzel etkiler edinmenizi de sağlayacak. Bugün aşk konularında bakış açını tazeleyebilirsin.

Bazı girişimlerinizdeki kararsızlıklar, riskli konularda sizi koruyacak. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz.

Maddi konularda bazı şeylerin istediğin gibi gitmemesi seni yorabilir. Ancak bu tür konularda neyin işleyip neyin işlemediğini sürekli olarak denemen gerekir. O yüzden içini sıkan noktaları düzeltmek için zaman ayırabilirsin bugün.

Bugün yapacağın egzersizin ve yiyeceğin gıdaların etkisini daha çabuk algılayabilirsin. Hem zihinsel hem de fiziksel bütünlüğünü sağlamak bugün daha kolay olacak senin için. O yüzden bu tür konulara önem vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafını gözlemlemek ve kimsenin fark etmediği gerçekleri görmek seni bir adım öne çıkaracak. Ancak her ne olursa olsun bugün kavgalara veya tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Günün agresif enerjisi, etrafındaki insanların seni anlamamasına sebep olabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün duygusal anlamda zorlanacağınız bir gün sizleri bekliyor. Atacağınız adımlarda karşınızdaki kişilerle empati yeteneğinizi kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Kırmızı çizgilerinizi biraz esnetmenin tam zamanı! Sevdiklerinizin istek ve arzuları doğrultusunda hareket etmeniz daha kârlı suçlar almanızı sağlayacak.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğunda yaşama istediğin bugünhayatında seni biraz zorlayabilir. Rutin ilerleyen işlerini ve iletişim kopuklarını düzenlemek isteyebilirsin. Hemen her konuda gösterdiğin adaletli tavrınla övgüleri hak ediyorsun. Fakat bugün sarf edeceğin yanlış bir söz, geride yanlış bir izlenim bırakabilir. Dikkat et! Ailede küslük durumu varsa, bugünlerde çözüme kavuşabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde bir dönüm noktası aramak yerine işinizi en iyi hale getirmeye çalışmalısınız. Memnun olmadığınız ya da beklentilerinize uymayan durumlar karşısında sadece kendi fikirlerinizle hareket etmek size zarar verebilir. İşinizden emin olun, bu özgüveninizi tazeleyecek ve olayların gerçek yanını size gösterecektir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların daha fazla üstüne düşebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Ani çıkışlar ilişkileri zor durumlara sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyet gösterebilirsiniz. Gelecek planlarınızda ani değişiklikler olabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaynakların ve bereketin artacağı bugünlerde kendinizi bir takım çalışması içerisinde hissedebilirsiniz. Gelecek yardım ile yalnız olmadığınızı görebilirsiniz.

13 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel enerjiler hayatına daha rahat girebilir. Bugün daha yapıcı olabilirsin. Hayatında olan biten şeylere daha pozitif yaklaşarak kendine bir iyilik edebilirsin. İyi enerjiler seni mutlu edecek.

13 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oyalanmak ve rahatlamak için harika bir gün. Gün, sizi size sunacak çok şeyi olan yakındaki ve uzaktaki insanlara bağlıyor. Normalde meseleleri kendi başınıza halletmeyi tercih etseniz ve kendinizden başka kimseye güvenmeseniz bile, etrafınızdakiler yüklerinizi kaldırmaya ve aslında onlara başlangıçta tahmin ettiğinizden daha fazla sorumlulukla güvenebileceğinizi göstermeye teşvik ediliyor. Fırsat verildiğinde, insanlar sizi olumlu bir şekilde şaşırtabilir.

13 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde, düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır. Bugün disiplinli yönlerinizin size kazandıracağı karizmaya karşı, bazı değişimlere de hazır olun.

13 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

13 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz. Ailenizle, evinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

13 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

13 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>