Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zaman Akıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha temkinli olmaya çalışın. Gerginlikten uzak durmanız gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece istediklerinize ulaşmanızın daha kolay olabileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı insanlarla tanışmanız, vakit geçirmeniz gerekebilir. Yapmak istedikleriniz, kendinize bir alan belirleme konusunda buradan destek bulabilirsiniz. Ortaklı işler yapmaya ya da ailenizle birlikte hareket edeceğiniz gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızın doruklarında olacak ve yeni fikirler üretebileceksiniz. İletişim becerilerinizle çevrenizdekilere ilham verebilir ve etkileyebilirsiniz. Bugün hayal gücünüzü kullanarak projelerinizi ilerletebilirsiniz. Ayrıca, duygusal olarak da dengeli olmaya çalışın ve kendinize zaman ayırın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zamanın hızına yetişmekte zorlanıyorsun. Planlı hareket etsen de işlerini yetiştirmekte zorlanabilirsin. İlişkisi olan Yay burcuysan, sevgilinin bazı söylemlerini yanlış anlayabilirsin. Partnerine karşı ani tepkiler vermemelisin. Söylediklerin ilişkinizi bir çıkmaza sürükleyebilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki sorun çıkmaması için herkesin dikkatli olmasını sağlayabilirsiniz. Açık ve net bir iletişim kurmanın burada önemli olduğunu unutmayın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular ve ilişkiler sizi daha fazla meşgul edebilir. Beklentilerinizi de daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarıyla plan yapan Yay burcu üyelerinin planlarını iptal etmesi olası. İçinizden geldiği gibi davranma özgürlüğü isteyeceksiniz. Bu enerji bunaltıcı olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerini olabildiğince yüksek tutmalısın. En iyisini hedeflemek, en iyisi için adım atmanı ve daha başarılı olmanı sağlayacak. İsteklerine ulaşmak için daha güzel bir fırsata sahip olabilirsin bugün.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün daha ilgili ve ulaşılabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz başkalarına da yayılıyor, denge ve hayatınıza dair farklı bir bakış açısı arıyorsunuz. Hayatınızdaki dengesizlik alanları daha belirgin olabilir ve bunları düzeltmekte hızlı olursunuz. Ev hayatınızdan gelen talepler bugün erken saatlerde üzerinizde güçlü olabilir ancak aynı zamanda denge ve istikrara da açsınız. Sonuç bir çekişme olabilir ancak yalnızca başkalarının yaptıklarına ve yapmadıklarına kendinizi kaptırmanıza izin verirseniz. Kararlarınızın tam olarak arkasında durmak kolay olmasa da gün ilerledikçe etkileşimler daha sorunsuz akmaya başlar.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, istediğiniz sonucu alacaksınız.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aldığınız kararları uygulama konusunda pek sorun yaşanmayacak. Genel olarak denge kurmakta zorluk yaşamayacağınız bir gün. İyimserliğinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Şartlara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceği bir süreçtesiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip, eğlenmeye bakın. İşinizle ilgili kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelmesiyle birliktehayatınızdaki tüm sorunlar yoluna girecek. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 08' 09" R
Ay
Başak
07° 29' 54"
Merkür
Boğa
01° 01' 39"
Venüs
Boğa
20° 59' 27"
Mars
Koç
12° 10' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 29"
Satürn
Balık
17° 51' 10"
Uranüs
Boğa
23° 17' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 32' 01"
Lilith
Başak
25° 08' 18"
True Node
Koç
14° 53' 03"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>