Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Cesaretin Ön Planda Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Partnerinle aranda ufak anlaşmazlıklar yaşamak canını sıkmasın. Konuşarak çözülmeyecek sorunun olmaması moralini bozmamanı sağlayacak. Sağlıklı iletişime devam ettiğiniz sürece sıkıntı yaşanmayacak.

Ek bir eğitime ihtiyacınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Yüksek düzeyde uzmanlık gerektiren bir görev üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aklınıza gelen bir kişiden mentorunuz olmasını isteyebilirsiniz. Veya yararlı bir atölye veya seminere kayıt olabilirsiniz. Belki de bazı karmaşık yeni teknolojilerin nasıl kullanılacağını öğrenmeye ihtiyacınız vardır. Veya bazı genel ticari beceriler edinmekten faydalanabilirsiniz. Öğretmenlerinizin size yapabileceği rehberliğe karşı açık olun.

İş yerinde yükünün artması seni düşündürecek. Umutsuzluğa kapılmak yerine yardım istemek daha iyi olacak. Güvendiğin insanların desteğini istemekten çekinmemelisin.

Beklediğinden yoğun olmak, fazladan yorulmana sebep olabilir. Enerjini idareli kullanmak için daha dikkatli olmalısın. Ağır yiyeceklerden uzak durmak hareketli olman için yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Para veile ilgili güzel haberler geldikçe bunu sevdiğin insanlarla paylaşmak isteyeceksin. Güzel haberleri paylaştıkça arkadaşlığınızın ilerlediğini ve güçlendiğini görmek seni keyiflendirecek.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün herkesin sizin kadar dürüst olmadığını ve bazı insanların başarıya giden yolda hile yapmaktan gerçekten keyif aldıklarını unutmayın. Birazcık şüpheniz, önümüzdeki 24 saat içinde sizi ciddi zararlardan kurtarabilir.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla, işinle ilgili cesur adımlar atmaktan çekinmeyeceksin. Kararsız kaldığın konuları netleştirmekten yanasın. Her ne kadar aklından geçenleri gerçekleştirmek istesen de beden yorgunluğun buna izin vermeyebilir. Stresli ortamlardan ve ikili tartışmalardan uzak durmak isteyeceksin.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmak istiyorsunuz, bugünkü bütün girişimleriniz de bu yönde olabilir. Yorgunluğunuzu atmak, hayatınıza renk katacak aktivitelere ve insanlara yer açmak mental olarak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Gönül meselelerinde yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğanıza tezat olarak bugünlerde kendinizi biraz duygusal hissedebilirsiniz ve özellikle yoğunprogramlarından bilinçli olarak kaçmak isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz. Bir partiye giden arkadaşlarınıza katılabilir ya da başka bir sosyal geziye davet edilebilirsiniz. Muhtemelen en yeni kıyafetinizi giyip oraya gitmek ve parlamak isteyeceksiniz! Belki de en iyi yüzünüzü takınmak ve diğerlerininin biraz pozitif anlamda dikkatini çekmek isteyeceksiniz. Çekici adaylarla hafiften flört etmenin tadını çıkarın, kara kaplı kitabınıza eklemek üzere birkaç telefon numarası toplayın ve biraz eğlenin!

15 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi şu anda sizin için en iyi niyetlere sahip olmayabilir. İlgi odağı olsanız veya görünüşte sağlam bir arkadaş grubunuz olsa bile ve sevgiyi hissetmek ne kadar heyecan verici olursa olsun, kalabalığın içinde sizi pohpohlayan bir kişi iyi niyetli olmayabilir! Sahte bir arkadaş, yolunuza bir engel koymaya çalışmak için yaratıcı başarınızı yeterince kıskanıyor olabilir. Dikkatli olun!

15 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün saat 07.10-19:10’a kadar ay boşlukta olacak. Ay boşlukta zamanlarında yepyeni bir işe başlanılması tavsiye edilmez. Çünkü sonuçsuz ve belirsiz kalır. Bu zamanları eski işleri toparlama, düzenleme, dinlenme, boş işlerle uğraşmak için kullanabilirsiniz. Başlanılan işler ise askıda kalacaktır. Dikkatli olunması gerekir. Saat 19:10’dan sonra Ay Yengeç burcuna geçiyor. Saat 19:10’dan sonra; okültizm, para, cinsellik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, borsayla ilgili harcamalarınız artabilir.

15 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmeyin. Partnerinizin zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışabilirsiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. İşinizi yolunda gitmeyen şeyler var. Talihi fazla zorlamakla hiçbir şey elde edemezsiniz, biraz sabredeceksiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza güvenin. Son gülen iyi güler! Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek.

15 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>