Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün başında boşlukta hareket ediyor. Saat 12:02'ye kadar yeni işlere başlamak yerine eski işlerinizi tamamlamak iyi olacaktır. 12:02 olduğunda ise Ay, sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Sizler için de enerjik, pozitif bir gün başlıyor. Bugün olumlu haberler alabilirsiniz. Partnerinizle de beraber güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişimler yapmak için öğleden sonra güzel sonuçlar alabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hareketliliğin artıyor!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. Bugün sosyal çevrenle ilgili radikal kararlar almak için acele etmemelisin. Çevrendeki kişilerin beklentileri değişiyor. Bu anlamda etrafındaki insanlar senden farklı taleplerde bulunabilir. Bu duruma her ne kadar anlam veremesen de karşılıklı iletişimden uzak durmak isteyeceksin. Duygusal olarak çok hareketlisin. Dikkatli olman gereken kişilerle aranda mesafe belirlemen gerekebilir. İlişkinde son zamanlarda sorunlar yaşanıyorsa, var olan ilişkini zedelememek için sevgilinin gönlünü almak isteyeceksin. Hoşlanacağı bir hediye ya da hayranı olduğu sanatçının konserine bilet almak aranızdaki buzları eritebilir. Mide problemin varsa, sağlıklı gıdalara yönelmelisin.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi ilerletecek cesaret ve ilham bugünden sonra yaşantınızda olmaya başlıyor. Duyarlı olun ve fırsatları kaçırmayın. Dolunay etkileri altına giriyorsunuz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Şansınızı aşırı zorlamamalı ve riske girmemeye bakmalısınız. Akşam saatlerinde duygusal açıdan daha rahat ve hareketli olabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalar ile anlaşamadığınızı fark edebilirsiniz ve bu durum sizi şaşırtabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi konularda biraz canınız sıkılabilir. Kimseyi incitmemeye çalışın. Siz birini incittiğinizde ve bu kişi özellikle ailenizden biri ise, aynı duygular bumerang gibi size geri dönüyor. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oluyor ve olmaya da devam edecek.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev, aile veya emlak ile ilgili endişeleriniz olacak ve o nedenle işinize odaklanmak sizin için zor olabilir. Sevdiklerinizin bu karışıklığı gidermek için sizi meşgul eden bir sürü rakip fikir, kaygı ya da ihtiyaç var.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın burcunuzdaki seyahati neşenize neşe katar. Partnerinizin odağı olmayı arzularsınız. Özel ilgi ve alaka herkes gibi sizin de hak ettiğiniz bir şey. Toplulukların sözcülüğünü üstlenmek ve yeni fikirler ışığında felsefi konulara ilgi duymak gündem konusu olabilir. Sosyalleşerek mutlu olduğunuzu hissedersiniz. Depresif olmaya zaman bulamayacağınız bir gün kıymetini bilin.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 54' 39" R
Ay
Boğa
01° 06' 03" R
Merkür
Koç
20° 56' 11"
Venüs
Boğa
09° 14' 16"
Mars
Koç
04° 52' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 26"
Satürn
Balık
17° 08' 24"
Uranüs
Boğa
22° 43' 55"
Neptün
Balık
29° 06' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 48"
Lilith
Başak
24° 04' 46"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>