Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hayatındaki Düzeni Sağlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 70%

İçsel bir güç ve sezgi dalgalanması bugün alışılmadık bir mesleği düşünmenizi sağlayabilir. Özgürlük ve bağımsızlık arzunuz şu anda çok güçlü, bu nedenle kendi başınıza, belki sanatsal bir alanda veya hizmet sektörlerinden birinde çalışmayı düşünebilirsiniz. Bugün harikaları başaracak gücünüz var. Pratik olun ve dikkatli bir şekilde ilerleyin, fakat kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın!

Diğer insanlar size tamamen yanlış davranıyor olabilir. Bugün havada, her zamanki gibi barışçıl, diplomatik yapınızla çelişen 'önce ben" tutumunu teşvik eden çok büyük kaotik bir enerji var. Diğer insanların normalden biraz daha hassas olma eğiliminde olduklarından, istenmeyen olaylara veya hakaretlere bile maruz kalmanın daha zor olacağını unutmayın. İşiniz sizi gölgede bırakacak.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Kınamalarla uğraşman gereken bir gün. Bu kınama, bir üstünden; bir otorite figüründen - muhtemelen aile ya da öğretmen - gelebilir. Onları dinlemek önemli olsa da, söyleyecekleri şey eğer kişisel hayatına müdahale eder cinsten ise, hayatın adına söz hakkı olan tek kişinin kendin olduğunu bilmelisin. Şunu unutma; ne yaparsan yap, onaylamayan birileri çıkacaktır.Son birkaç gündür kendinizi kaybolmuş gibi mi hissediyorsunuz? Bugün bu sis bulutu muhtemelen aralanacak ve kendinizi daha iyi keşfedeceksiniz. Zihninizde dönüp duran sorulara cevap vermek ve yargılarınızı değerlendirmek için adım atacaksınız ancak yine de biraz sabırlı olmanızda fayda var; özellikle de bu konular duygusal konular ise. Doğrudan eyleme geçmeden önce anlamaya çalışın. Yarına uyandığınızda daha nesnel olduğunuzu göreceksiniz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesini kabul edemiyorsunuz. Bu konuda kırgınlık yapmanız gerekmiyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler var. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle yolunuza devam edin. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlama var. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tahammül katsayının ve sabrının oldukça denendiğini hissediyorsun. Hakkında fikri olmadan her konuda konuşan kişiler sinirlerini oldukça yıpratabilir. Ummadığın insanların tekrardan hayatına dahil olmak istemesi seni oldukça şaşırtıyor. Yaşantına dair seni kısıtlayan her şeyi hayatından çıkarıyorsun. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, bugün katılacağın bir davette tanışacağın kişi içindeki güzel duyguları uyandırabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabetin yoğun olduğu bir olayın içinde yer alabilir ve kazanan siz olabilirsiniz. Mütevazılığınızı korumaya devam etmelisiniz. İlişkilerde yanılgılar içine çekilmeyin. Kime iki kere güveneceğinizi iyi bilmelisiniz. 

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, daha hareketli ve isteklisiniz. Aynı zamanda sizi duygusal açıdan meşgul eden koşullarla ilgilenebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarıyla plan yapan Yay burcu üyelerinin planlarını iptal etmesi olası. İçinizden geldiği gibi davranma özgürlüğü isteyeceksiniz. Bu enerji bunaltıcı olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken kişisel konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilir, cesur, girişimci, lider özelliklerinizi sergileyebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar normalden daha dürüst davranıyor ve gerçekleri duymak canınızı sıkıyor olabilir. Ancak bu gerçeklerden kaçıp saklanmak bir çözüm yolu değil. Onlarla yüzleşmelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Bugünü kişisel gelişiminize ayırabilir, kendinizi şımartma isteği duyabilirsiniz.Dış görünüşünüzle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Neptün arasındaki kare açı akşam saatlerinde ailevi konularda kafa karışıklıklarına işaret ediyor.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal tarafının ağır bastığı bir gün geçirmeniz mümkündür. Hassaslığınız, sizi uyum içinde olmaya, gerginlikten kaçmaya itebilir. Gerektiğinde mücadele edilmesi gerektiğini unutmamalı, yeri gelince direnç göstermelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dün de önerdiğim gibi ailenizle olmak veya ev işleriniz ile ilgilenmek size iyi gelecektir. Evinizin içinde veya aileniz ile alakalı iyileştirmeniz gereken konular olduğunu biliyorsunuz. Biraz özen ve zaman her şeyin üstesinden gelecektir. Yay burçları için romantik etkileşimler var. Evli Yay burçları dikkatli olmalı.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; burcunda ilerleyen Ay; bugünün sonuna kadar yapacakların konusunda seni hem mutlu edecek hem de olumlu sonuçlar için destekleyecek. Çevrende gerek sözü dinlenen gerekse göz önünde ve dikkat çekici olabilirsin. Gönül işleriyle alakalı atacağın bazı adımlar varsa bugünü değerlendirmeli ve şansını denemelisin.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 29' 19" R
Ay
Aslan
17° 01' 02" R
Merkür
Koç
28° 54' 33"
Venüs
Boğa
18° 53' 21"
Mars
Koç
10° 52' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 18"
Satürn
Balık
17° 44' 02"
Uranüs
Boğa
23° 11' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 46"
Lilith
Başak
24° 56' 56"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>