Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz daha çok görüşmek istiyorsunuz ama onun koşulları buna uygun değil. Koşullarını zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler söyleyebilir.

İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam. Tek probleminiz işi sizin daha çok ciddiye almanız. Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü arttırıyor.

Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak. Ufukta yeni birya da ek gelir gözükmüyor.

Yeni çevre ve bilgiler kazandıracak kişiler hayatınıza girebilir. Kapılarınızı açık tutmanız uzun vadede yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki en huzurlu döneminizi yaşıyorsunuz. Aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar sona erdi. Dostlarınız çevrenizde adeta bir çember oluşturdular, size destek olmak için yarıştılar. Önümüzdeki günler için kısa bir yolculuk önerisi alabilirsiniz. Bu yolculuğu gerçekleştirirseniz işiniz için de birtakım avantajlar sağlayabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:50-11:19 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak bu düşünmek, acil kararlar almak anlamına gelmesin. Saat 11:19 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep geçişi, özel konuları derinlemesine gözden geçirmeyi sağlar. Sevgilinizle yakınlaşmanızda cinsellik hayli etkilidir. Birbirinizi arzularsınız. Sorunlarınızı, daha kolay çözebilme gücünüz yükselir. Enerjinizi istediğiniz bir konu üzerinde yönlendirebilirsiniz. Bağlılık ve hakimiyet gibi iki güçlü duygu ile çevrili şekilde güne adım atıyorsunuz. Saat 18:21 Venüs-Neptün görünümü, ailevi ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde daha fazla ilgi beklediğiniz zamandır. Eğer yalnızsanız biraz hüzünlenmek, bazen geçmişi hatırlamak mümkündür. Sosyal ilişkilerim iyi, umarım özel hayatımda da arzu ettiğim güzelliklere sahip olurum tarzında olumlamalar faydalı olacaktır. Ev içinde çalışmalar, uğraşılar, sanatsal becerileriniz üzerine eğilmek yararlıdır. Saat 18:48 Güneş-Chiron görünümü, aileniz, ülkeniz veya güvenliğiniz konusunda sevgi-şefkat hislerinizin yoğunlaşmasını ve el birliği halinde hareket etmek isteğinizi gösterir. Oldukça hassas düşünebilirsiniz. Sanki her şey size karşı veya sizi tehdit ediyormuş gibi gelebilir. Olayları ele alırken lütfen umutsuz olduğunuzu sanmayınız. Çünkü böyle düşünmek, çare bulma yolundaki enerjinizin kilitlenmesine yol açabilir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın..

16 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün olması gerekirken öğlenden sonra her şeyin ağır gittiğini gözlemliyorsun. Bugün dikkatli olmalısın.

16 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Lüks ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek konulara yöneliminiz artabilir. Beklediğiniz maddi projeler kazançlı bir şekilde değer kazanabilir.

16 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Göremediğiniz durumlardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz. Planladığınız konulardaki değişimler nedeniyle bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

16 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhunuzdaki idealist duyguları ve yaklaşımı, merhametinizle birleştirebileceğiniz bir gün olabilir. Özellikle aileniz ve yuvanız söz konusu olduğunda fedakarlığınızı, şefkatinizi bolca gösterebilirsiniz. Mutfakta harikalar yaratabileceğiniz bir gün olabilir.

16 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizden çeşitli yardımlar görebilir, zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Aile hayatınızda kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceksiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken adeta bir sosyal kelebek kimliğine bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınız varlığınızla mutlu olurlar. Sanatsal faaliyetlerin içinde olmak sizi mutlu eder. Toplulukların hukuki haklarını gözeteceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın arasında çöpçatanlık görevi de size düşer.

16 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>