Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hatır Gönül İşleri Planlarını Bozabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 80%

Kabul edin, söz konusu aşk hayatınız olunca, bir hayalin peşinden gidiyorsunuz. Sıradışı bir sevgili arıyorsunuz. Zeka, güzellik ve her şeyden önce, orijinallik aradığınız özellikler. Bir insan aradığınıza emin misiniz? Düzenli olarak hayal kırıklığına uğramanıza şaşmamak lazım. İlk bakışta sıradan görünen insanların içlerine girip onları keşfetmeye ne dersiniz? Belki de bir sürprizle karşılaşırsınız.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Unutkan olabilirsin. Günün enerjisi biraz kafa karışıklığı yaratıyor. Kendini kompleks ve maymun iştahlı bir düşünce akışı içinde bulabilirisin. Araba kullanırken özellikle dikkat et! Ya da ağır makinelerle uğraşıyorsan da tüm dikkatini yoğunlaştır. Hayal dünyasına kapılmaya olan eğilimin ön plana çıkacak; odaklanmış kalmak için ekstra çaba sarf etmen gerekiyor.Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün adınız gibi emin olduğunuz bir konudan bugün hayatınızda duymamışçasına uzaklaşmak durumunda kalmak kafanızı karıştırabilir. Fikrinizi değiştirmenin çok da tuhaf bir şey olmadığını bilin. Haftalar önce hemfikir olduğunuz bir yola bağlı kalmak zorunda değilsiniz. O zamandan bu yana şartlar değişti ve siz de planlarınızı buna göre gönül rahatlığıyla değiştirebilmelisiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dostluğa çok bağlısınız ama bazı durumlarda taviz vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz. Yakın geçmişte sizi atağa kaldıran olumlu gelişmeler, bugünlerdi yeniden gündeme gelebilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Programına uymayan bazı etkinlikler olsa da hatır gönül işleri için bazı şeyleri erteleyebilirsin. Sosyal çevren tarafından oldukça aranıyorsun. Fakat planında olmayan organizasyonlara karşı konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsin. İşleri ertelemişte olsan kendi işinin sahibi bir Yay burcuysanyerinde olan biteni telefon ile kontrol ediyorsun.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullar sizler için oldukça önemli olabilir. Deneyim ve bilgilerinizi bugün arttırın ve hedeflerinize doğru ilerleyin. Sahip olma duygunuzun yükseldiği bir gün genelindesiniz. Eski bir ilişkiniz kafanızı karıştırabilir ve ne yöne gideceğinizi bilemeyen bir hale gelebilirsiniz. Aynı zamanda var olan düzeni değiştirmek isteğiniz bazı gerçekleri görmenize engel olabilir. 

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bilhassa hemcinsleriniz tarafından kıskanıldığınızı hissedebilirsiniz. Sosyal açıdan kendinizi verimli hissedebileceğiniz de bir dönemdesiniz

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde tembellik etmek isteyeceksiniz; enerjiniz daha düşük olabilir. Yine de yapılacak işler peşinizi bırakmayacak gibi duruyor.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcundaki seyahatine devam eden Ay günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana çıkarıyor. Günlük hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle boğaz bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olun ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün romantik ve sevimli bir ruh halinde olacaksınız. Mali olarak, zirveye tırmanma yolundasınız. Zor, ama buna değecek. Neden bu kadar çalıştığınızı kendinize hatırlatıp hedeflerinize odaklanın.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 27" R
Ay
Aslan
22° 53' 60" R
Merkür
Koç
29° 29' 57"
Venüs
Boğa
19° 29' 14"
Mars
Koç
11° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 11"
Satürn
Balık
17° 46' 06"
Uranüs
Boğa
23° 12' 55"
Neptün
Balık
29° 19' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 16"
Lilith
Başak
25° 00' 10"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>