Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gelişmelere Açık Olmalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Göz önünde olma tutkunuz bugün ön planda olabilir. Bu zaten sizi bir Yay yapan şey ve bu tutku, konu eğlenceye geldiğinide size bir şeyler gösterme veya öğretme konusunda size yardımcı olacaktır. Yine de, başkalarını ezip geçeceğiniz bir şöhretin peşinden gitmediğinizden emin olun. Doğuştan gelen cömertliğinizi kullanın ve böylece başkalarına da parlayabilmeleri için bir fırsat sunabilirsiniz.

Farklı türden insanlarla etkili iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde, doğal bir network yaratıcısısınız. Gezegensel enerjiler günlük ortamınızı iyileştirme ihtiyacınızı artırdıkça, bu yetenekler günümüzde de vurgulanacaktır. Değişmesi gereken şeylerden bahsetmek için iyi bir gün. İnsanları hevesinizle çok sıkmamaya çalışın çünkü bazen insanlar eleştirinizi şahsi alma eğilimindedir. Değişim önerdiğinizden destekleyici olmaya çalışın ve birlikte gerçekleştirilecek bir şey olarak yaklaşın.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Acaba hayatın maddi yönüne kendini çok kaptırdığın için spiritüel yönünden uzak kalıyor olabilir misin? Belki de artık başarı düşüncesinden ya da başarılı olmaya çalışıp durmaktan sıkıldın. Biraz boşlukta hissediyorsun; fakat bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uzun vadede baktığımızda, hayatta gereksiz yere önem atfettiğimiz birçok şey var. Bunlar üzerine biraz düşünsen iyi edersinDikkatli olmazsanız dedikodu çarkına kapılabilirsiniz. Bunun etrafınızdakileri sizden soğutacağından haberiniz olsun. Sanki pembe dizi karakterlerinden bahsedermiş gibi sürekli başkalarıyla ilgili konuşmakta ısrar ederseniz, sohbetlerinizin olgunluk düzeyi bir hayli düşebilir. Yapmanız gereken, kendinize duyduğunuz güveni artırmak, böylece iç huzurunuzu bulabilir ve insanların hayatını tartışma konusu olarak kullanmaya ihtiyaç duymazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini fazlasıyla ciddi hissediyor olabilirsin. Bilsen de bilmesen de, neşelenmeye ihtiyacın var. Eğer biri seni komedi içerikli bir gösteriye davet ederse, kesinlikle git. Neşelenmeye odaklanman belki bir yarım saatini alır ama geceyi emin ol yerlerde yuvarlanırken tamamlarsın. Ayın en iyi gecesi olacak! Eğer becerebilirsen, kendini tahmin etmeye çalışmadan dur.

17 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içinde bulunduğunuz belirli bir görev veya projeye nasıl devam edeceğiniz konusunda kendinizi kaybedebilirsiniz. Bu kafa karıştırıcı olabilir. Tüm seçenekler verimli ve pratikse, kararınız için üzülmeyin. Stres size iyi gelmeyecektir.

17 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.56 - 20.20 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Beklenmedik gelişmelere gebe bir Cuma seni bekliyor. Bugün çok yakın bir arkadaşının hoşnut olmayan bir davranışı karşısında oldukça şaşırabilirsin. Ayrıca bugün konuşmalarına çok dikkat etmelisin. Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde belirtmek ilerleyen günlerde beklenmedik sonuçlara yol açabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, sana karşı olan hislerinden emin olamadığın kişiden beklenmedik bir çıkış görebilirsin.

17 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bitirmek istediğiniz bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi ani bir şekilde bitirebilirsiniz. Kafanızı dağıtacak, sizi mutlu edecek ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz. Geçmişte defalarca oyalandığınızı düşündüğünüz konularda yine aynı beklentide olmamayı öğrenmelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi tartışmaların ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Huzursuzluğunuz gün boyu sürebilir. Gelecek hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyabilirsiniz. İş hayatınızdan başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Ortak para konularına karşı dikkatli olmalısınız.

17 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeteneklerinizi keşfetmek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Özellikle hobilerinize yönelik meslek geliştirmek gibi niyetlerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

17 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

“Öfkeyle kalkan zararla oturur” sözünüzü bugün kulağınıza küpe etmenizde fayda var. Herhangi bir tartışmanın içine girdiğinizde bir anlık öfkeyle pişman olacağınız şeyler söylemeyin. Gerçekten arkasında durabileceğiniz kelimeler kullanın.

17 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar sosyal çevre evinizde seyahat edecek olan Ay'ın etkisiyle kendinizi sosyal hissediyorsunuz. Kalabalık arkadaş gruplarıyla vakit geçirmek için uygun bir gün.Merkür'ün Kova burcuna girişi ile birlikte iletişim yetenekleriniz ve zihinsel yetenekleriniz güçlenecektir. Önümüzdeki dönemi yeni eğitimlere katılmak için değerlendirebilirsiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aldığınız kararlar konusunda yanılabilirsiniz. Elinizdeki herşeyden tamamen emin olmadan hamle yapmayın. Bazı ilaçların yan etkileri gerekli olan derin analizleri yapmanızı engelleyebilir. Mide sağlığınız için abur cubur yememelisiniz.

17 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenize ve sevgilinize karşı farklı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bugün heyheyleriniz üzerinizde. Size ters gelen bir şeyleri sırf iyi niyetle kabullenmek istemediğiniz bir gün. Hiç kimse kusura bakmasın ama bugün kimseyi alttan alamayacak, saatlerce dinleyemeyeceksiniz. Bir gün de herkes sizi alttan alsın.

17 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; görüntü olarak oldukça neşeli, aktif ve pozitif olabilirsin. Ancak iç dünyanda maddi veya manevi konularda gerginlik huzursuzluk duyabilirsin. Kimi zaman duygularınla mantığın arasında kalıp gelgitler yaşayacak olsan da akşamüzeri kendine ayıracağın zamanla dinginleşebilirsin.

17 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>