Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevrene Yardımda Bulunuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk konusunda şanslı hissedeceksin kendini. Heyecanlı ve tutkulu bir ilişki ile hayatındaki tempo artabilir çünkü bugün. Fırsatları ertelememek ve anı yaşamak senin için çok daha iyi olacak.

İş hayatınızda bugün yorucu ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. Rutin işlerinizden başka bir işle ilgilenmeyeceksiniz. İş yerinizdeki gelişmelere tepkisiz kalmak isteyeceksiniz.

Hesapta olmayan masraflarla karşılaşman olası bugün. Bu konuda çevrendekilerden yardım istemekten kaçınmamak senin için iyi olacak. Masraf ve sorumluluklarda yalnız olmadığını bilmek sana iyi gelecek.

Planlarına sadık kalmaya çalışmak vücudun için de zor olabilir bugün. Bütün enerjini bugün için harcamaman gerekecek. Mümkün olduğunca gün içerisinde dinlenmeye ve kafanı toparlamak için meditasyon gibi konulara zaman ayırman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eve kapanmaman gerekecek! Zira çevrendeki insanlarla, muhtemelen ailenle gerginlikler yaşaman olası. Bunun önünü alabilmek için açık havada zaman geçirmen iyi olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ustalaşamayacağınız bir şeyden vazgeçmeye cazip gelebilirsiniz, ancak gezegenler aceleci olmamanız gerektiğini gösteriyor. Güneş'in hafta sonu burç değiştirmesi, kaderinizde bir değişikliğe yol açabilir, bu yüzden ani bir şey yapmayın.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaretinin öne çıkacağı bir gün. Uzun zamandır hoşlandığın kişiye duygularını belli etmek isteyebilirsin. Yakın çevrene yardımlarda bulunmayı ihmal etmeyeceksin. Arkadaşının yaşadığı problemde onun yanında olacak ve çözüme ulaşmasını sağlayacaksın. Çocukları olan bir Yay burcuysan, onların geleceği, bu aralar senin için kaygı konusu haline gelebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 5.evinizden geçiş yapacak. Bu geçiş sırasında kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Bu da size kendiniz olma cesaretini verecek ve başkalarının ne düşündüğünü pek de önemsemeyeceksiniz. Çünkü uzun zamandır bunu kafaya taktınız. Artık endişe etmeden kim olduğunuzu daha fazla ifade edecek ve istediğiniz projelerinizi yapacaksınız.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular bugün daha çok gündeminize gelebilir. Hedeflerinize ulaşmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili düşüncelerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleyebilmeniz için önemli kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dünyevi konularla alakalı işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Yazılı anlaşma, sözleşme gibi konularınızda çok dikkatli olun.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılacaklar listenizi temizlemek şu anda gündeminizde olabilir, ancak bunu yapacak bir enerji hissetmiyor olabilirsiniz, dikkatinizi daha az somut kaygılara çekiyor olabilir. Ev işleriniz başka bir gün yine orada olacak, bu yüzden ihtiyacınız olan dinlenmeyi almak için bu anı ayırın. Zihninizi toparladığınızda sizi hızlandıracak çözümler de bulabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı da genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Dinlenmelisiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay öğleden sonraya dek burcunuzda ilerliyor. Planlarınızla ilgili harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmamaya çalışın. Aile içerisinde de gerginlikler yaşanabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>