Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Mizaha daha fazla özen göstermen yeni insanlarla daha keyifli sohbetler etmeni sağlayacak bugün. Yeni bir insanın ilgisini çekmek için espri yeteneğine güvenmen gerekebilir. Bu sayede daha güzel adımlar atabilirsin aşk konusunda.

İş yaşamınızda her şey yoluna giriyor fakat hala bir takım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olabilir.

Maddi konularda algıların açık olacak bugün. Hem tehlikelerin hem de kazançların nereden geleceğini iyi bileceksin. Hangi konunun seni zarara uğratacağını önceden fark etmek seni büyük bir parasal kayıptan kurtarabilir bugün.

Sakin bir gün geçirmeye çalışmak senin için önemli olacak. Duyguların ve düşüncelerin çok tedirgin olabilir bugün. Bu gerginliği üstünden atmak için daha rahat bir ortamda bulunman gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinle keyifli ortamlara girmek bütçeni biraz yorabilir. Ancak bu durumu arkadaşlarınla iletişime geçerek halledebilirsin. Herkesin eğleneceği bir ortamın büyük masraflarla oluşturulmasına gerek olmadığını onlar da görecek bugün.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer yapmak istediğiniz bir şey varsa, bugün tam zamanı. Dün fiziksel ve zihinsel güçte bir artış vardı ve bu, bugün sizin için de devam ediyor. güvensizliğinizi bir tarafa bırakın ve projeniz ya da hedefinizle başa çıkmak için gerekli adımları atın. Sesli kararlar verebilmek için doğuştan gelen yeteneklerinize güvenin. İstediğinizi almak için adım atın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel çalışmalardan ziyade grup çalışmalarında daha iyi olduğunu düşündüğün bir gündesin. Her zaman zor olanı istiyor olman hedeflerine geç ulaşmana neden olabilir. Bu durum öz eleştiriyi de beraberinde getirecek. Eğer ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkinin monotonluğundan şikayetçi olabilirsin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizin arkasında durmanızın önemli olduğunu hatırlamalısınız. Hem maddi hem de manevi açıdan istediğiniz seviyeye erişmek adına bugünü fikirlerinize ve bununla ilgili fırsatlara ayırmalısınız. Duygularınızı ifade etmek bugün sevindirici geri dönüşler almanızı sağlayabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizde bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Riskli işlerden kaçının.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak yorgun hissedebilirsiniz. İlişkiniz için gösterdiğiniz çaba karşılığını bulamayabilir. İsteklerinizi net bir dille söylerseniz gerçekleştirilme ihtimali yükselebilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yardım almak kötü bir şey değildir, özellikle de özen isteyen birmevzusu varsa. Bazı sorumlulukları paylaşmak daha iyi sonuçlar almanı sağlayabilir. Her şeyi tek başına üstlenmemelisin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içgüdüleriniz disiplin duygunuzla savaşıyor olabilir. Muhtemelen her şeyi bir kenara bırakmak ve anı yaşamak istiyorsunuz. Gerçekten size sunulan güzel bir duygu, özel bir hatıra varsa bunu yapmanız güzel olabilir ancak bu sorumluluklarınızdan kaçmaya çalıştığınız sıradan bir günse daha akıllıca bir karar almanız gerekiyor.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve hataları kabul etmek istemiyorsunuz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız bir tartışmaya, yakın arkadaşlarınızı da dahil etmek istiyor olabilirsiniz. Ancak bu, yeni bir tartışma konusu yaratabilir ve söz konusu kişilerin üzerinde baskı yaratabilir. Yeni fikirlere, eleştirilere açık olmalısınız çünkü kimin, neyi düşüneceğiniz bilemeyebiliriz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. İşinizle ilgili gerçekleşmemiş arzularınız, içinizde bir boşluk yaratıyor; yalnızlık duygusu ağır basıyor. Bunu diğer başarılarınızla telafi edin. Yeteneklerinizi herkese gösterin. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kontrollü olmaya çalışırken kendi üzerinizde baskı uygulamayın, sağlığınız etkilenebilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>