Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Denge kurmak istiyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Kendinizi açın ve bugün daha hassas tarafınızı ortaya çıkarın. Siz insanlarla bir şeyler paylaşmaya ne kadar istekli olursanız, onların da sizinle bir şeyler paylaşma konusunda o kadar rahat hissedeceğini göreceksiniz. Aklınız ve kalbiniz aynı fikirde, bu yüzden bunu kendi lehinize kullanın. Gerçekçi olun ve duygularınızda mantıklı bir yaklaşım benimseyin. Böylece durumun gerçeği netleşecek.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Bugüne gerçekten sıkıcı ve zulmedici bir enerji hakim. Elinde olsa önüne engeller çıkaran herkesi yakalayıp dünyanın yörüngesi fırlatırsın. Belki de kendin bir astronot olup dünyayı terk edersin! Bugün oldukça gerçekçi bir gün. Bireysel potansiyelinle, hem kişisel hem profesyonel olarak ne kadar ilerleme kaydedebilirsin? Bugün sınırları zorla, heyecan sana iyi gelecektir.Bugün sanki havada bir takım şeylerin asılı kaldığına dair bazı hisler içinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin farklı ihtiyaçlarını anlamak için doğru bir zaman. Etrafınızda çok fazla hareketlenme olacak. Bu yüzden bir adım geride kalma ihtiyacı hissedeceksiniz. Çevreniz yalnız kalma ihtiyacınız hakkında anlayışlı davranacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende her zamankinden daha çok sana yakın olmak isteyen birisi var. Eğer kapılarını bu insana açmaz ve sana yakınlaşmasına izin vermezsen, bu akşam anlaşmalıklar yükselebilir. Zorlayıcı br düşünceyle hemen geri adım atabilirsin ama büsbütün onları korkutmamak konusunda dikkatli olmasın. Bu kişi seninle daha samimi bir alanı paylaşmak istiyor ama bunu nasıl yapacağını bilmiyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, saat 16:20'ye kadar boşlukta ilerlemeye devam ediyor. Venüs ve Uranüs sert açısı nedeniyle olumlu yönünüzü azaltacak beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karamsar olmamalısınız. Seyahat ediyorsanız dikkatli olmanızda yarar var. Ay, 16:20 itibariyle Başak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızın ön plana çıkacağı bir güne devam edebilirsiniz. Titizlikle yaptığınız işlerde başarılar kazandığınız bir döneme giriyorsunuz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmak istiyorsun!Çevrende, hiç ummadığın birinden gelecek yardım seni hem çok şaşırtacak hem de işlerini kolaylaştıracak. Artanyoğunluğu, sosyal hayatını etkiliyor olsa da dengeyi kurmak için çabalayabilirsin. Olayların kontrolünü elinden bulundurmanın bugünlerde yeterli olmadığını hayatında son günlerde meydana gelen gelişmelerle daha net görmeye başlayacaksın. İş yerinde otorite sahibi biri ile yaşayacağın konuşma aklının karışmasına neden olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planları yapabilirsin.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bugün kim dost kim düşman ya da kim yanınızda bunları fark edebilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha kritik durumlar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular sizi endişeye sürükleyebilir. İlerleyen zamanlarda daha sosyal konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle planlar yapmak keyfinizi yerine getirecektir. Mücadele gerektiren işlere yönelebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışlar sizi yorabilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel şeyler yıkıcı değişimlerin arkasından gelebilir. Olayların iyi yönüne yönelerek kendinizi iyi hissetmeye teşvik ederseniz hayallerinize kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizi bir an önce yaşamak ve somut olarak önünüzde görmek istediğiniz bugün, iletişim konusunda somut ve kalıcı adımlar atarak, istediğiniz konularda kararlı yaklaşımlarla kazanımlar sağlayabilirsiniz. İş bağlantılarınızda hızlanma bekleyebileceğiniz bugün, yolculuklar ve geleceğe yönelik yeni hedefler size artı sağlıyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizler harikulade bir ruh hali içinde, hiçbir şekilde sınırlı hissetmiyorsunuz ve heyecanla bu günü kullanmak istiyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşiniz de aynı şekilde hissediyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz. Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira iyimser ruhunuzla acaba iyi sonuçlanır mı ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda sağlam olduğunuz, kendinize güvendiğiniz bir Cuma günü. Kendi kendinize kalsanız bile kendinize olan güveniniz tam. Kariyeriniz konusunda şanslı zamanlara giriş yaptınız. Geçen sene bu zamanlarda yaşadığınız gibi değişimler yaşayabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Evliliklerde ve uzun süreli ilişkilerde güzel zamanlar.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; hayat standartlarını, görüş ve vizyonlarını büyütmeyi planladığın bir gün geçirebilirsin. Marjinal fikirler üretebilir; inanç ve ideallerinin peşinden gitmek için gerekli özgüvene sahip olabilirsin. Fakat negatif duygu ve düşüncelerinden, endişe duyduğun konulardan uzaklaşarak sana sunulan imkân ve fırsatlardan yararlanmalısın.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>