Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir gün geçirdiniz. Ama herkes böyle bir sevgili bulsa diyeceğiniz yerde, keşke her gün tatil olsa diyorsunuz. Doğrusu güç bulunur. Onun çevresinde böyle düşünen çok insan var, bilesiniz. Özellikle birisi sizin varlığınızı bir engel gibi görmüyor. İşiniz biraz zor gibi.

Umut bağladığınız biri sizi üzdü. Oysa onun boş vaatleri sizi heyecanlandırmıştı. İşinizdeki bir iki gediği kapatacaktınız. Yeniden planlar yapma gereği doğdu. Haftanın ilk günü hiç beklemediğiniz bir şekilde bu yeni planların içinde yer alabilir. Ama dört elle sarılmadan biraz düşünmelisiniz.

Ummadığınız yerden para desteği gelecek. Fakat size hoş gelmeyecek bir takasa karşılık olacak bu. Bir kapınız daha var. Kapalı değil, ama rahatça çalabilmeniz için geçmişe karşı biraz daha kadirşinas olmanız gerekirdi.

Bir yakınınızda bir sağlık meselesi çıkabilir. İstenmeden maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinlik hissiniz, sizi başka nedenler aramaya yöneltip boşuna kaygılandırabilir. İlerleyen saatlerde edineceğiniz bazı bilgiler, yakın ilginizi gerektirecek. Bilinçli yaklaşımlar isteyen tartışmalara girebilirsiniz. Net, kararlı tavırlarla kazançlı çıkacaksınız.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Balık burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün Ay'ın kontakları sayesinde sizler de çok güzel etkiler altında olacaksınız. Özellikle ailevi konularda bir beklentiniz varsa bugün sevineceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmek isteyenleriniz varsa bugün hayalindeki evi bulabilir. Anlaşmalar yapmak için uygun zaman dilimindesiniz. Merkür-Neptün kavuşumunun aktif olduğu gün içerisinde ailede sağlık sorunu yaşayan birisi varsa şifa bulduğuna dair haberler alıp, bunu kutlayabilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerin değişiyor!Ay, su burcunda hareket ediyor. Son zamanlarda artanyoğunluğuyla kendini yorgun hissettiğin için arkadaşlarının davetini reddedilirsin. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli ve üçüncü kişilerin seni vazgeçirme çabalarına kayıtsız kalmalısın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, ani karar aldığını ve ilişkinin bir şansı daha hak ettiğini düşünebilirsin. Akşam planlanan buluşmaya bazı aksaklıklardan dolayı geç kalabilirsin. Akrabalarınla diyaloğunda her detayı onlara vermemen gerektiğini öğreniyorsun. Özellikle yaşıtlarınla iletişimi kısıtlı tutarken, hayatındaki önceliklerin de değişiyor.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla sağlığınıza dikkat etmeniz gereken ve olumsuz alışkanlıklarınızı terk etmeniz gereken bir gün. Aynı zamanda çalışma ortamında üzerinize aldığınız sorumlulukları tamamlamayı ihmal etmemelisiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizin artacağı sosyalliğin sizi mutlu edeceği günler içerisindesiniz. Bekar olan Yay?lar flört edebilir ancak ciddi ilişkiye adım atmak istemeyebilirler.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; günü evinde sevdiklerinle huzur içinde geçirebilirsin. Aile içi ilişkilerinde duygusal paylaşımlarda bulunmaktan mutlu olabilirsin. Fedakârlık yapmak ve şefkat göstermek bugün senin için hiç zor olmayacak. Duygusal krizlerin çözümü kendiliğinden gerçekleşebilir.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihniniz dağınık, o nedenle düzen ihtiyacınızı hatırlatan olaylar yaşanabilir. Öğleden sonra ailevi konularla meşgul olurken yanlızlık ihtiyacınız artacaktır. İşlerinizi kestirme yollara sapmadan, telaşa kapılmadan, kuralına uygun yapın.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki yumuşak etkileşim size, evle ilgili konularda duygu dolu bir gün yaşatır. Ailenizin ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe çıkıp, kontrolsüz para harcayabilirsiniz. Bilinçaltınızda ne varsa reel hayatla entegre etmeyi deneyin. Arka planda yapacağınız önemli bir konuşma sizi yeni fikirlere açar.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 11" R
Ay
Aslan
19° 42' 47" R
Merkür
Koç
29° 10' 39"
Venüs
Boğa
19° 09' 45"
Mars
Koç
11° 02' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 44' 59"
Uranüs
Boğa
23° 11' 60"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 27"
Lilith
Başak
24° 58' 25"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>