Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İş Hayatında Sorunlar Yaşanabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün tam bir şair havasında olabilirsiniz. Her zaman yaratıcı ve hayalperest bir tarafınız vardı. Fakat her zaman sanatsal becerilerinize güvenmiyorsunuz. Bugün birine romantik ya da ince esprili bir not yazabilirsiniz. Sevinçlerinzi kağıda dökebileceksiniz. Bunun dışında, aranızda samimi bir bağ olan biriyle konuşabilirsiniz. Yaşamla ilgili inançlarınızı paylaşabilir ve kalbinizi birine açabilirsiniz.

Bugün hayalgücünüz bulutlarda geziniyor olabilir ve muhtemelen pek çok proje geliştireceksiniz. Pratik zekanız önümüzdeki birkaç ay boyunca fazla mesai yapacak ve eğer sanatçıysanız daha önce yaptıklarınızdan çok daha ilham dolu eserler vermeye hazır olun. Spiritüellik de yakın gelecekte yaşayacağınız gelişmelerde önemli bir rol oynayacak. Peşinden gidin!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Müzik dinlemekten keyif alabileceğin bir gün. Sinir sistemin yumuşak seslere olumlu tepki verecek. Belki iyileştirici tonlarda bir CD takıp dinleyebilirsin. Tibet melodileri mesela... Müziğin titreşimleri seni rahatlatacaktır. Evinde kişisel bir sığınak yarat. Uyum da içinde olsun.Bugün katı ve acımasız bir tutum benimseyeceksin; çünkü etkili bir imaj çizmek istiyorsun. İnsanlarla uğraşırken, güçlü bir desteğin olmadığı takdirde iddialı konuşmamalısın. İnsanlar da bir miktar alıngan olabilir; o yüzden mümkün olduğunca olgusal gerçekle üzerinden iletişim kur ve hareket et; hislerini araya karıştırmamaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her nedense zorlayıcı geçecek gibi duruyor, bir parça hayalkırıklığı da olabilir. Yani adeta moral bozukluğuyla yükümlüsün. Görüldüğü üzere, performansın kitleleri çekme gücünü bir miktar kaybetmiş. Bunu kabul edip etmemek veya tavırlarını düzeltip düzeltmemek bugünün meselesi!

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde güven ve para konuları gündeme gelebilir. Ortak finansal adımlar, ortak planlamalar içerisinde olabilirsiniz. İlişkilerde gerçek beklenti ve isteklerinizi keşfedebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kalmak istesen deyerinde karşılaştığın üsteleyici tavır sabrını zorluyor. Çalışma arkadaşlarının sana bu konuda destek olması biraz olsun sakin kalmanı sağlayabilir. Evli bir Yay burucuysanhayatındaki sorunları kesinlikle eve yansıtmayı tercih etmiyorsun. Bu durum evliliğinin huzurunun korunmasını sağlıyor.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde ya da özel ilişkilerinizde finansal sorunlar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızın sizden yardım talebinde bulunması üzerine ne yapacağınızı şaşırabilir ancak bir yandan da verme isteği içerisinde olabilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürprizler olabilir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerinizin ilerlemesi için çaba sarf edebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenmek isteyeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. Parasal açıdan yeni kararlar almamaya çalışın.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissedebilmeniz için iç dünyanıza dönmeniz gerektiğini ve kendi isteklerinize yönelmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen yeni ay hedeflerinize, amaçlarınıza yönelik dönüştürücü etkileri beraberinde getirebilir. Ortak maddi konularda,ve alım satım konularında yeni adımlar atabilir, eşiniz veya ortağınızla paranızı daha iyi değerlendirmenin yeni yollarını arayabilirsiniz. Ancak kaynaklarınız konusunda kontrollü olmalısınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz ilişkiyi bir yarışma olarak görüyorsunuz ve sizin için önemli olan tek şey kazanan taraf olmak. Bu oldukça yanlış bir tutum, artık çocuk değilsiniz. Bir yetişkin olarak ilişkinizden doğan sorumlulukları üstlenmeniz gerekiyor.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay, maddi konuları ön plana taşıyor.Kredi ve borç arayışına girebilir, eşinizle, ailenizle veyaortaklarınızla gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir. Bütçenizi aşmamaya özen göstermelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlığınızı artırmak için şu anda temiz hava ve güneş ışığı hayati önem taşımaktadır. Gelişmiş aile ilişkilerine sahip olduğunuz için şanslısınız. İçinizdeki negatif duyguları bir kağıda yazarak uzaklaştırmayı deneyin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize güvendiğiniz ve düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde yaşama geçirdiğiniz bir gün. Bugün Ay'ın konumu, yolculuklar konusunda birçok fırsatları gündeme getirebilir. Yaşama bakış biçiminizi başkalarının tasvip etmesini beklemiyor fakat, tecrübelerinizin de rağbet görmesini istiyorsunuz. Öğretici yönleriniz ortaya çıkıyor.

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>