Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kartlar Yeniden Dağıtılıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Bir hesaplaşma günü geliyor. Şimdi ilerlemenizi ölçmek, kaynaklarınızı incelemek ve ihtiyaçlarınızı hassas bir şekilde analiz etme zamanı. Aksi takdirde, tüm işleriniz boşa çıkabilir! Konuları objektif olarak değerlendirmek için kendinizi işinizden ayırın. Bu durum gelecek günlerde ve haftalarda zaman ve para kazanmanızı sağlayabilir.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve karşı cinsle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...Bugünün göksel hareketleri kimlik arayışına yöneldiğin bir döngüyü başlatacak. Kim olduğunu önce sözlere dökmen; ve hemen ardından da eylemlerine yansıtman gerekecek! Aylarca sorduğun o sorulardan sonra, artık bir ilerleme kaydetmenin vakti geldi sanki!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geliştirmek istediğiniz şeylerin bir listesini yapabilirsiniz. Görünüşünüzün belirli yönlerini değiştirmeye karar verebilirsiniz. Belki yeni bir imajı kabul etmeye hazırsınızdır. Yeni bir dolaba yatırım yapmanın zamanıdır. Ya da fiziksel olarak daha uygun hale gelmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Spor salonuna bir gezi yapabilir ve ağırlık kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ya da iyi bir koşu ya da yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa Burcunda ilerliyor. Gün içindeki planlarınızda ani değişiklikler olabilir. Değişen şartlara göre hareket etmeye çalışın ve önünüze gelen durumlarla inatlaşmayın. Bildiğiniz yoldan gitme isteğiniz artmasına rağmen yeniliğe gitmeniz esas faydanıza olabilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde gelen bir telefonla güne başlayacaksın. Kendin de dahil olmak üzere, çevreni bir mercek altında incelemeye karar verebilirsin. Geç saatte güne başlamış olmanın etkisini yaptığın işlerde hissedeceksin. Sanata karşı ilgisi olan bir Yay burcuysan bugün karşılaşacağın bir durum, senin için bir ilham kaynağı olabilir. Arkadaş grubunda kıskançlığını üzerinde hissettiğin birinin, gerçek nedenlerini öğreneceksin.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinizin ailesinin sorumluluğunu almanız gerekebilir. Sizin yardımınıza ihtiyaçları olduğunu düşünerek yardım teklifi sunabilirsiniz. Fedakarlık ve aile kavramları gününüze başka bir anlam katıyor.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zamanınızı daha verimli olacak şekilde kullanmaya bakın. Bugün uğraştırıcı durumlar var ancak yine de üretken olabilirsiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dürüst tavırlarınız taktir edilmekte. Ancak kendinizden çok fazla ödün veriyorsunuz. Baş bölgenizi soğuktan korumalısın.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeylere odaklanmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Açıların etkisi, bir bilinç bulanıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bununla baş etmenin en iyi yolu; ya işlere daha fazla zaman ayırmak - normalden daha uzun sürebileceği için - ya da onları ertelemek olacaktır. Hüsrana uğramanıza ya da strese girmenize gerek yok. Yalnızca elinizden geleni yapın ve bu gece için rahatlatıcı bir şeyler planlayın.

25 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün ilk yarısında sosyal hayatınız veya duygusal dünyanız geçici olarak biraz kaotik hissedebilir. İçsel değişiklikler hazırlanıyor ve bugün bunların tam olarak ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak bir şeylerin hareket ettiğinin farkındasınız! Bu enerji öngörülemeyen bir his olsa da, tekdüzelikten kurtulmak için ihtiyacınız olan şeyin bu olabileceğini unutmayın.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz.. Partnerinizle birlikte özel paylaşımlar yaşamak istiyorsanız, onun fikirlerine saygı göstermek zorundasınız.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızın içindeki fikirleri uygulama konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı sorunu kalmayacak. İş ortamınızda uyumlu bir hava var. Çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iyi ilişkiler, işlerin rahat bir şekilde akmasını sağlayacak belki ama yine de ortamın rahatlığı sizi biraz gevşetecek ve kaytarma eğiliminde olacaksınız. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

25 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>