Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinize duyulan ilgi ve verilen destek, büyük oranda onaylandığınızı, hatta imrenildiğinizi gösteriyor. İlişkinizin harika sürecini değerlendirmeye çalışmalısınız.

İş hayatında yarışmalardan hoşlanmıyorsunuz. Ama en hırslı kişilikler bile, mütevazi karakterinizin kazanımlarının gerisinde kalıyor. İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek.

Umulmadık insanların paragöz bir tutum sergilemeleri, sizi yanılgılara götürmemeli. Bazı tartışmaların perdesini aralarsanız, orada parayla ilgisi olmayan başka duygusallıklar göreceksiniz.

Çoğunluğun karşı çıkıp tepki verdiği şeyler size bazen çekici geliyor. Bugünlerde genelin dışına çıkmak size zarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsancıl yaklaşımlarınız, bugünlerde size bazı geçici kırılganlıklar yaşatabilir. Aynı yaklaşımlarla, sabırlı davranmanız gerekiyor. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız.

28 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 07:20-21:31 arası boşlukta kalacak. Bu uzun süre boyunca hayatınızda netleştiremediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle aile içerisinde belirsiz kalmış konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu bir ev meselesi de olabilir bir sağlık problemi de. Akşama geldiğimizde Ay, 21:31'de Koç burcuna geçiyor. Sizlerin de aşk hayatında şanslı zamanlar başlıyor. Sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Çocuğunuz da yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşatabilir.

28 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluklarını paylaşıyorsun!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Bu günlerde sanki her şey üst üste geliyor gibi sinirlerine hâkim olabilmek için sorumluluklarını paylaşmayı öğrenmelisin. Bir süredir takip ettiğin bir davan sonuçlanabilir ya da bu konuyla ilgili tablo değişebilir. Uzun zamandır hobi olarak devam ettirdiğin bir konuda profesyonel düşünmeye başlayabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, birlikte olduğun kişiyle bambaşka dünyalara ait olduğunuzu düşünebilirsin. Çocukların varsa, eğitimlerine dair bazı sıkıntılar yaşanabilir. Onlarla ciddi konuşmalar yapacaksın. Yakın bir arkadaşının evliliğine dair duyacakların karşısında şaşkına dönebilirsin.

28 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş aşklara dair beklentileriniz bugün umduğunuz gibi olmayabilir. Bazı konularda ret cevabı alabilirsiniz. Beklentilerinizi düşürmelisiniz.

28 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Ev hayatınızdaki gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlardasınız. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla katılmak ve toparlamak isteyebilirsiniz. İdeolojik fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma hevesi içinde olabilirsiniz.

28 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazançlarınızın verimli hale gelmesi için işinize daha da çok yönelmeniz gerekebilir. Ellerini atacakları herhangi bir konuda başarı sağlayacakları günlerdeler.

28 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çocuklarınızın yaşamıyla ilgili bazı problemler size yansıyabilirken, aşk hayatınız konusunda mücadelelere açık bir enerjiden geçeceksiniz. Bu hafta size hem zorluk hem de bir şeyleri çözümleyebilme ve geçmiş inançlarınızı yıkıp, yeniden mutluluğu daha sağlıklı bir şekilde inşa etme enerjisi sunuyor. Yani ilişkilerinizi sonlandırmak veya devam ettirmek sizin elinizde olacak. İlişkisi uzun süre devam edenler için bu yeniay haftası evlilik tekliflerini gündeme getirebilir.

28 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün Yaylar güne yorgun başlıyorsunuz. Duygularınızın farkına vararak ilerlerseniz günü huzurlu geçirirsiniz. Sebepsiz hüzün ve yanlızlık duyguları yoğunlaşıyor.

28 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evdeki işlerinizi bir türlü bitiremezsiniz. Bu nedenle, yeni işlere başlamaktan ziyade eskileri tamamlayın. Evde su borusunun patlaması, zeminden su çıkması, evi su basması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Buna göre önlem almakta fayda var. Diğer yandan para konularında gecikmeler gündeme gelebilir.

28 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

28 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 32' 32" R
Ay
Terazi
19° 25' 44" R
Merkür
Boğa
05° 48' 07"
Venüs
Boğa
25° 20' 29"
Mars
Koç
14° 52' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 33"
Satürn
Balık
18° 05' 12"
Uranüs
Boğa
23° 29' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 38"
Lilith
Başak
25° 31' 50"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:34

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>