Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Bazı olumlu etkilenmeler, yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir. Yakınlarınızdan biri sizin için şu sıralar daha anlamlı hale gelecek. Sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda burcunuzda ilerleyen Ay'ın Merkür ile sert görünümü aktifleşiyor. Erken saatlerde alacağınız haberler gergin hissetmenize neden olabilir. Sadece tepki vermeden önce derin bir nefes alın. Bu gerginliğin ardından Ay'ın Uranüs ile, Güneş'in de Mars ile açısı sizleri desteklemeye geliyor. Beklemediğiniz güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ailenizden de destek görebilirsiniz. 09:17-09:47 saatleri arası Ay boşlukta hareketine devam ediyor olacak. 09:47'de ise Oğlak burcuna giriş yapıyor. Maddi kaynaklarınızın ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Sadece etkisi az sürecek olsa da Ay-Kiron kontağı parayla ilgili işlerinizde sorunlar yaratabilir. Bu süreçten sonra günün kalanı sizler için daha pozitif ilerleyecektir. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıskanç gözlere dikkat!Bugün iradenin çok güçlü olduğunu ispat etmek isteyebilirsin. Özellikle kariyerini daha da üst noktaya çıkarmak adına farklı sorumluluklar alabilirsin. Gün içerisinde için kıpır kıpır olacak. Ay?ın konumu sevdiklerinle arandaki çekimi güçlendiriyor. Bu güç de kendinde hissedeceğin neşeye, mutluluğa yol açacak. İkili ilişkilerde kuracağın başarılı iletişimler seni insanların gözünde çok cazibeli hale getirecek diyebilirim. Sana tavsiyem kıskanç gözlerden uzak dur. Evlilik hazırlığı yapan bir Yay burcuysan, bazı konularda yaşadığın kararsızlıkların çözümünü karşı tarafa bırakabilirsin. Mide problemi yaşıyorsan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili bir yapılandırma sürecine girebilirsiniz. Ortaklı gelirleriniz sayesinde geleceğe yönelik planlarınızı oluşturabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu bir sürece girmeye çalışıp bunun için çaba gösterirken bu durumlar sadece ters edilmeniz olarak görün.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızdaki hareketlilik devam ediyor. Var olan ilişkinizde çok tutkulu zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Yine aynı şekilde saç baş birbirinize girmiş de olabilirsiniz. Öfke ve tutku birbirine yakın duygular. Eğer bekar bir Yay burcu iseniz, hayatınıza yeni birini çekmek üzeresiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neşeli, hevesli, iyimser ve gezgin Yaylar için bugün yeni başlangıçlar söz konusu. Kişisel hedefleri ve odağınızı kaybetmeden günü hareketli geçirmek fayda sağlar.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizde dönüp duran fikir ve görüşleri kendinize saklamak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Dış dünyada olan bitenlerin sizin iç dünyanızda yarattığı etkileri bile kendinize saklayabilirsiniz. İçinizde yaşadıklarınızı çevreyle paylaşmalısınız.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>