Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dedikodular şaşırtacak! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün manevi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir dine mensup olmasanız da, hayatınızın daha derinlerine inmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki olayları anlamaya çalışabilirsiniz. Bu olaylardan ne dersi çıkarmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bugün dua etmeye ya da meditasyon yapmaya çalışın ve sorularınızın cevaplarını bulmak için konsantre olun. Kalbinizi ve zihninizi açarsanız, çözüme kavuşacaksınız.

Bir Yay olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Detaylara ekstra dikkat etmek isteyeceksin. Günün enerjisi sende kafa karışıklığı yaratabilir veya başını döndürebilir. Yeterince dikkat etmezsen küçük şeyleri unutabilirsin! Bugün bitirmen gereken şeylerin bir listesini yap. Sonrasında listeyi kaybetmemeye dikkat et! Ayrıca gün içindeki iletişimlerinde doğru kelimeleri seçmeye çok özen göstermelisin.Bugün duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak şunu bilmelisiniz ki bu hissi ne kadar dile getirirseniz başkaları da destek almak için o kadar size yaslanacaktır. Bugün biraz sürü psikolojisi söz konusu. Bir kişi ne yöne giderse herkes onu takip edecek, zira kendi yollarına gitmekten korkuyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgüdülerinize güvenerek hareket ederseniz yanılmazsınız. Kontrolü biraz bırakmanız ve mantıklı düşünme takıntınızı askıya almanız gerekiyor. Bırakın, rüzgar nereye eserse oraya gidin. Hislerinizi tartın ve çevrenizdekilerin bu hisleri nasıl etkilediğini gözlemleyin. Bugün kesin bir plan yapmanın ne kadar zor olduğunu fark edeceksiniz. Seçenekleri keşfetmek ve gözlemlerinizi diğer insanlarla karşılaştırmakta ne kadar iyi olduğunuzu göreceksiniz. Kendinizi tek bir biçimde düşünerek sınırlamayın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Saat 10:47'de boşluğa giren Ay nedeniyle yolculuklarınızda rötarlar yaşayabilirsiniz. Akademik hayatınızdaki başvurularınızda her şeyi kontrol edin. Bu sabahtan itibaren Merkür Başak burcuna giriş yapıyor. 14 Eylül'e kadarhayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodular şaşırtacak!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. Ay'ın konumu sahip olduklarını paylaştığın bir güne işaret ediyor. Arkadaşlarınla ilgili geçmişe dair bazı konular seni duygusallaştırabilir. Sert konuşmalar yapmamaya özen göstermelisin. Hırsın yüksek olduğu bir işte çalışıyorsan, insanların kendi konumunu korumak için hiç olmadık dedikodular ortaya attıklarını daha net göreceksin. Ev ile ilgili yapacağın değişiklikle ortamın daha da ferah hale geldiğini göreceksin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, günün bir kısmını ailenle telefon görüşmesi yaparak geçirebilirsin.  

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili ummadığınız konular sizi farklı noktalara getirebilir.Aşk hayatınız maddi sınavlardan geçebilir ve çocuklarınızla ilgili bazı planlarınız maddi olanaklardan dolayı değişim gösterebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yurtdışından gelen konuklarınızı ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Akademik konularla ilgili konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Keşfetme ve özgürleşmek isteği içinde seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirici aktiviteler içinde olmak sizi keyiflendirecektir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için çok uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En son projenizin sonucu hala ortaya çıkmadı ve bu nedenle sürekli bir endişe içindesiniz. Neden olumlu düşünmeyi denemiyorsunuz? Böylece hem sizin hem de etrafınızdakilerin enerjisi yükselir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda seyahat edecek olan Merkür, sizi zorlar gibi görünse de çalışma prensibini zihninize yerleştirecek. Uzun vadede bundan ne kadar faydalandığınızı hemen fark edeceksiniz. Kariyerinizde çalışkanlığınız ile takdir toplarsınız. Terfi etmek ya da prim almak gündeme gelebilir. Analitik düşünce tarzı sizehayatında başarı taşıyacaktır. Yine de detaylarda kaybolmayın.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu tatillerinin en fazla tadını çıkaran sizler oldunuz ve olmaya devam edeceksiniz. Yurtdışı seyahatleri, uzun mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir. Hızlıca aldığınız kararlar hayatınızın seyrini pozitif bir şekilde değiştirecektir. Aklınıza geleni uygulamaktan, adım atmaktan geri kalmamalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; yabancı ülkelere yapmayı düşündüğün seyahat için biraz daha beklemen gerektiğini fark ettiğin bir gün olabilir. Bu sürede kendini geliştirmek isteyebilir, öğrenebilir ve paylaşımlarda bulunabilirsin. Vizyonunu geliştirecek her türlü konuya ilgi duyabilir ve bilgi dağarcığını geliştirebilirsin. Aşk hayatında yaşadığın sıkıntılar biraz canını sıkabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 48" R
Ay
Terazi
05° 14' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 19"
Venüs
Boğa
23° 52' 40"
Mars
Koç
13° 57' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 43"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>