Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yalnızlığınız devam ediyor. Arkadaş çevrenizdeki doyum, bu yalnızlığı fark etmenizi engelliyor olabilir. Dolaylı tanışmalara karşı tutuculuğunuzu kırmalısınız.

İş hayatınızda herkesçe bilinen özgün bazı projeleriniz var. Fikirleriniz oldukça parlak, fakat para sıkıntınızı bir türlü aşamıyorsunuz. Yeni teklifler hayatınıza yeni anlamlar getirecek.

Zihninize takılan konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Bu, bazı para ilişkilerinize daha objektif yaklaşmanızı sağlayacak. Bugünlerde almaya hazırlandığınız bazı kararlar aile içinde bunaltıcı gelebilir.

Önemini henüz kavrayamadığınıza inanılan bir konuda detaylara takılıp kalmış durumdasınız. Bir süre sonra konsantrasyonunuzu tamamen kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayacaksınız. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Önemli bir konuda gerekli hassasiyeti göstermiyorsunuz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz. Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, sizden bunun tersi davranışlar bekliyor.

3 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Ay'ın çalıştırdığı Merkür ve Jüpiter arasındaki pozitif açıyla beraber bugün aşk hayatınızda şanslı zamanlar yaşayabilirsiniz. Çok güzel haberler alabilirsiniz. Bu haber çocuğunuzla ilgili de olabilir. Yalnız, Ay'ın Satürn ile olumsuz açısı maddi konularda açılmamanız gerektiğini gösteriyor. Ay 11:47-23:17 aralığında bugün boşlukta kalıyor. 23:17'de de Boğa burcuna geçiyor. Sağlığınızın ön plana çıkacağı zamanlarda olabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Takıldığın konuları tekrar ele almayı dene!Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. İş hayatı aktif olan bir Yay burcuysan senin için oldukça verimli bir gün. Bugün takıldığın konuları tekrar ele almayı dene. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, hayatının karıştığını düşünecek olaylar yaşayacaksın. Ayrıca eğitim hayatında farklı temaslar gelişebilir. Yurtdışında yaşamak ya da bir süreliğine hayran olduğun bir eğitmenin yanında staj yapman gibi durumlar söz konusu olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Şu an küs olduğun fakat daha önceleri yakın bir arkadaşının, seni oldukça şaşırtan bunu da mı yaptı, diyebileceğin bir olaya, sosyal medyada gezinirken rastlayabilirsin. Bu durum senle alakalı olabilir. Bu yüzden gün boyu gördüğün fotoğrafı düşünüp, kafana takman olası.

3 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bitirmek istediğiniz bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi ani bir şekilde bitirebilirsiniz. Kafanızı dağıtacak, sizi mutlu edecek ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyiflendirecektir. Uğraştığınız konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamaları abartmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla görüşmek size iyi gelecektir.

3 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel şeyler yıkıcı değişimlerin arkasından gelebilir. Her olayın iyi yönüne yönelerek kendinizi iyi hissetmeye teşvik ederseniz hayallerinize ulaşabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; günün enerjileri eşliğinde aşk hayatına renk gelebilir, çocuklarınla ilişkilerin hareketlenebilir veya hobilerine daha fazla vakit ayırabilirsin. Maceracı ve risk almaya meyilli tarafının aktive olmasıyla birlikte hiç planda olmayan bir yolculuğa da çıkabilirsin. Ancak bu girişimci halin ekonomik engeller yüzünden sonuçlanmayabilir.

3 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dönüşmek zorunda olan konularda, rüzgâra karşı kürek çekmeye çalışmak yerine, hayatın neden sizi bu aşamaya getirdiğini, neden bu kadar zorladığını, bu eşiğe neden geldiğinizi düşünmek daha çok işinize yarayacaktır. Olması gereken, gerçekleşmesi gereken zaten gerçekleşecek. Bu süreçte siz daha az yara almaya çalışmalısınız.

3 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün fikirlerinizle dikkatleri üzerinize toplayacağınız bir gündesiniz. Toplulukların aranılan kişisi olmak gururunuzu okşayabilir. Hayatınıza yabancı biri girebilir. Kendinizde yaşça küçük birine aşık olabilirsiniz. Çocuğunuzun başarısı sizi mutlu edebilir. Hobilerinizin keyfini sürmelisiniz. Komisyon işlerinden gelir elde etmek için iyi bir dönem. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

3 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>