Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Olgun Tavırlar Sergiliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Bugünün astrolojik dizilimleri size çok yüklü duygular kazandırabilir. Kendinizi kazananların büyük çabalar sonucunda göz yaşlarına boğulduğu bir yarışın sonundaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Biraz daha iyi tanınmaya çalışıyorsunuz ve belki de tanınabilirsiniz! Sevinçten gözyaşlarına boğulacak mısınız?

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Önem verdiğiniz ve uzun yıllardır görmediğiniz bir kişinin canlı ve yoğun bir yansıması bu gece rüyanıza gelebilir. Rüyayı çevreleyen aura muhtemelen mutlu olacak. Bu rüya, kişinin sizinle iletişim kurma girişimi olabilir, bu yüzden içeriği ciddiye alın. Numarasına sahip olduğunu varsayarak bu kişiyi aramak isteyebilirsin. Ya da internette bulmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoş geldiniz. Biraz dışarı çıkıp eğlenmek için herhangi bir plan yapmadıysanız, bugün yapabilirsiniz. Son zamanlar yorgun ve bitkin hissediyorsanız muhtemelen, hayatın tüm zorluklarından biraz uzaklaşmanız gerektiğindendir. Sorumluluklara bu denli odaklanmak herkesi yorar. İyi bir uyku çekince vücudunuz dinlenebilir ama arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve biraz eğlenmek ruhunuzu yeniler. Kendinize biraz vakit ayırın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda zorunluluklar öne çıkabilir. İhtiyaç odaklı veya zorunlu ödemelerinizi yapabilirsiniz. Güne dair planlarınızda ani değişiklikler olabilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıvrak zekânı kullanmak sana fayda sağlıyor. Aile bireylerinin yaptığın hataları sen telefi etmek zorunda kalabilirsin. Olgun davranışların ile takdirleri üzerinde topluyorsun.  Biriktirmiş olduğun parayı değerlendirmek için bir süre daha beklemeyi düşüneceksin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde titiz görünüyorsunuz fakat kendi hayatınıza uygulamakta zorlanıyorsunuz. Takıntı yaptığınız konuları uzman bir görüşle istişare yapabilirsiniz. Ekonomik durumlar sizleri endişelendiriyor olabilir. Gereğinden fazla harcamalar içine girmemelisiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda yeniden düşünmenizi ve sorumlu davranmanızı gerektiren işler var. Maddi açıdan sizi biraz zorlayabilecek bir gün olabilir. Çabalar sonuç verebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha verimli bir gün geçirmek için kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulunarak diğer ortamlardan gelen teklifleri reddetmeye çalışın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminizi meşgul ederken kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı iyi değerlendirmek adına çaba içinde olabilirsiniz. Hesap işlerinde rakamlara ve detaylara bugün daha fazla dikkat etmek gerekiyor.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızdan fazla etkilenmemeye çalışın. Size hiçbir şekilde ait olmayan bir dramaya kapılırsanız başınız belaya girebilir. Başkalarının duygularıyla olan bağlantınız sizi bir girdaba sürükleyebilir. 

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile romantik anlar geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı tamamlarken hata yapmamaya özen gösterin. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın ve bazı şeyleri düşünmek için kendinize zaman ayırın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 57" R
Ay
Başak
18° 54' 47"
Merkür
Boğa
02° 16' 46"
Venüs
Boğa
22° 10' 41"
Mars
Koç
12° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 09"
Satürn
Balık
17° 55' 06"
Uranüs
Boğa
23° 20' 32"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 57"
Lilith
Başak
25° 14' 43"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>