Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor artık. Gözünüzü geleceğe dikmenizin ve yeni ilişkilere açık olmanızın sonucunu alacaksınız. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanacak.

Çok önce yaptığınız ve belki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını yakın bir zamanda alacaksınız. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme gözüküyor.

Önemli bir sıkıntınız olmamasına rağmen, satın almak isteğiniz pek çok şeyi alamamak bazen canınızı sıkıyor. Bir süre daha sadece hayal kurmakla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bir arkadaşınız haksızlığa uğrayabilir ve sizden destek isteyebilir. Bu desteği ondan esirgememenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki kırılganlığınız geride kalacak. Bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz. Ruh halinizde epeyce bir değişiklik gözüküyor. Her zamankinden daha coşkulu bir döneme giriyorsunuz. Bugün yakın birisiyle yapacağınız bir konuşmanın bunda etkisi olabilir. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar gün içinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay, paylaşımda bulunmak, estetik, uyum ve güzellik arzunuzu yükseltiyor. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik davranırsınız. İlişkinizle alakalı mevzularda da, aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmak istersiniz. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, parasal vehayatımızla ilgili meseleler üzerinde verilen mücadelenin göstergesi. Bir yandan da ilişkilerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bütün bunlar bizi bir hayli yormakta. Hem kazanmak istiyoruz hem başarılı olmak zorundayız. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, hedef yönelimli ve uyumlu sosyal ilişkilerin ve de kendimizi güçlü bir şekilde dışa ifade etmenin işaretçisidir.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını ifade etmekte zorlanıyorsun! Duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafla fikir ayrılıkları yüzünden aran açılabilir. Ailendeki kadınlarla ilgili seni de ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. Bu yüzden onlara daha çok destek olman gereken bir gün. Geçmişten fayda sağlayacağın insanlara ulaşabilirsin. İnsanların sana yönelik düşüncelerine gereğinden fazla takılmamaya da özen göstermelisin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz seni çok mutlu edecek. İlişkine çok daha güvenli bakacaksın. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmek isteyeceksin.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın peşinden gitmek isterken bazı şeyleri nasıl açıklayacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Dürüst olmakla birlikte samimi bir yaklaşım herşeyi halledecektir.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve sosyal açıdan aktif olmak mümkün. Özellikle öğle saatlerinde harcamalarınıza daha çok dikkat etmelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ortak amaçlar için birlikte çaba sarf edebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni bir vizyon arayışında yenilikçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ihtiyaçlar ve duygusal konularda gelişmeler var. Gün boyu merakı tazeleyen zihni ve yetenekleri harekete geçiren enerjiler söz konusu. Yeni insanlarla tanışabilir, günü faydalı etkinliklerle geçirebilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken adeta bir sosyal kelebek kimliğine bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınız varlığınızla mutlu olurlar. Sanatsal faaliyetlerin içinde olmak sizi mutlu eder. Toplulukların hukuki haklarını gözeteceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın arasında çöpçatanlık görevi de size düşer.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 22" R
Ay
Terazi
18° 33' 44" R
Merkür
Boğa
05° 41' 58"
Venüs
Boğa
25° 15' 10"
Mars
Koç
14° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 32"
Satürn
Balık
18° 04' 56"
Uranüs
Boğa
23° 29' 13"
Neptün
Balık
29° 25' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 25"
Lilith
Başak
25° 31' 21"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>